7 навика, които съсипеха кариерата ви на свободна практика



online kariera,svobodna praktika

Нужни са години, за да спечелите доверие и секунди, за да съсипете спечеленото доверие. Сигурни сме, че много от вас са запознати с него. Това се отнася и за кариерата му на свободна практика. Предоставянето на услуги за писане е един от най-простите начини за генериране на онлайн доходи, но времето, изразходвано за печелене на доверие, може да увеличи времето, когато получавате добри доходи.

Освен споменатите, можете да разрушите своята кариера на свободна практика в един момент. Тази статия съдържа навиците, от които трябва да се отървете, преди „ Свободен писател “ да съсипе кариерата ви. Преди да нарисувате кариерата си на свободна практика , отделете си малко време, за да се отървете от навиците в този списък.

1. Продажба на вашата способност за евтини

Имате ли умение за писане, което може да доставя съдържание, което отговаря на нуждите на вашите клиенти? След това трябва да получите заплащане за предоставената от вас стойност. Имате права като фрийлансър . Не продавайте таланта си евтино, така че кариерата ви на свободна практика може да бъде съсипана.

2. Социални медии

Twitter , Facebook и други социални мрежи могат да окажат значително отрицателно въздействие върху кариерата ви за самостоятелна заетост. Всички знаем колко е важно за фрийлансърите; ако обаче тези социални мрежи ви отнемат от изпълнението на задълженията ви, може да не успеете да постигнете желаната от вас ефективност.

За да предотвратите разсейване на социалните медии, затворете всичките си акаунти или задайте положителен и организиран график за целите на социалните медии за правилното управление на времето. Само по този начин можете да се съсредоточите върху задачите си.

3. Критика и отхвърляне

Никой не е напълно съвършен, не може да бъде. Докато пишете на свободна практика, ще срещнете различни клиенти. Някои от тях са щателни, така че трябва да подходите подробно към всяка задача във вашата презентация.

Някои от работата ви могат да съдържат правописни грешки и неподходящи изявления. Това ще накара клиентите да критикуват работата ви и да повдигнат съмненията за вашия потенциал в съзнанието на клиентите ви. Не трябва да забравяте, че същността на кариерата е критиката. В крайна сметка критиката е основният елемент, който ще направи хората и институциите по-добри във всяка работа. Апелът към критиката и отхвърлянето може да навреди на отношенията ви с клиентите, защото клиентите често вярват, че са прави.

4. Иск за експертиза

Това е много често сред писателите на свободна практика . Действието, сякаш сте експерт в определена област, е погрешен начин да увеличите шансовете си да бъдете наети. Всичко, което правите, е изследване? Тогава не бива да се виждате като експерт.

Когато клиентите посочат, че сте експерт в даден сектор, те очакват да произвеждате висококачествено съдържание като специалист в бранша, не само като произвеждате информация, както правят нормалните изследователи, но и познавайки вътрешността на индустрията. Още по-лошо е плагиатството на работата на другите.

Проблемите с доверието възникват, когато не можете да създадете интересно съдържание за клиентите си. Доверието е много важно за вашия бизнес. Ако не възнамерявате да застрашавате своята надеждност, не се насилвайте да надхвърлите своите граници.

5. Прекомерно подреждане

Може да сте свикнали да пишете колкото се може повече, за да печелите повече пари. Когато произвеждате съдържание, без да знаете количеството и сроковете на работата, която трябва да свършите, най-вероятно ще представяте ужасно качествено съдържание.

Клиентите искат отлична работа от вас и ако се отегчите по време на изпълнение на задачите си, ще съсипете кариерата си на свободна практика.

6. Отлагане

Прокрастинацията определено е най-големият убиец на ефективността за предотвратяване на успеха. Справянето с това е труден навик. „Ще направя това утре“ или утре синдромът доведе до съсипване на много кариери. Трябва или да намерите начин да го преодолеете, или да избягвате да ви засяга.

Това е сред различните действия, които трябва да предприемете, за да се принудите да започнете да работите, да разделите задачите си на парчета, да пишете, дори ако чувствате, че сте в настроение, и да избягвате да забавяте работата си.

7. Късна доставка

Впечатляването на вашите клиенти и придобиването на стойност в техните очи ще допринесе значително за вашия бизнес. Това облагодетелства вашите приходи, за да се увеличи.

От друга страна, обещаващите клиенти са опасен навик. Вероятно не искате вашите клиенти да мислят, че не можете да предприемате по-предизвикателни проекти. Това ги насочва само към други фрийлансъри.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Как мога да видя моите опаковани плейлисти в Spotify?
  3. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  4. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  5. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.