6 функции, които могат да бъдат намерени във всички браузъриbrauzar 2020

Браузърите са важен инструмент, използван от всички потребители на интернет и за достъп до уебсайтове. Всяка функция, която изброяваме в тази статия, има различни цели. Ето 6 функции, които трябва да се намерят във всички браузъри!

Браузърите са важен инструмент, използван от всички потребители на интернет и за достъп до уебсайтове. Firefox , Chrome и Opera са се превърнали в инструменти, които ни показват колко напреднал може да бъде браузърът. Всяка функция, която изброяваме в тази статия, има различни цели. Ето 6 функции, които трябва да се намерят във всички браузъри !

1. Преглед на връзката

Били ли сте някога в WikiPedia ? Освен че е чудесна уеб енциклопедия на сайта, можем да кажем преглед на връзката за най-важната му характеристика. Функцията за визуализация придоби популярност с течение на времето. Пример за това е подобна функция, при която YouTube може да визуализира видеокадри, стига курсора, който прави за видеоклипове.

Малък съвет за посетителя да разбере какво да срещне по линка, на който ще отидат, е много полезна функция. В браузърите тази функция може да ни даде възможност да виждаме визуализациите на тези връзки, когато искаме да стигнем до сайтовете чрез връзки . Потребителите могат да научат за връзките, върху които да кликнат, и да решат дали да кликнат.

2. Вертикални раздели

Вертикалните раздели могат да бъдат отлична функция за тези, които отварят много раздели в браузърите. По този начин усилията като навигация между раздели и опит да се отгатне кой от тях е правилен могат да приключат.

Има много разширения, които позволяват да се използват вертикални раздели, но тази функция трябва да бъде дадена като опция във всички браузъри в бъдеще. Днес се предпочитат повече странични менюта и потребителите са по-любители на предпочитанията за вертикално оформление.

3. Бисквитки

Известието за бисквитките гласи, че уебсайтовете трябва да съхраняват или получават всякаква информация от посетителите на компютър, смартфон или таблет. Информацията, която ще се използва, трябва да се използва в рамките на знанието на потребителите.

Повечето уебсайтове направиха това самостоятелно, но не би ли било добре браузърите да имат тази функция?

4. Фокусиране върху избраните думи

Фокусирането върху избрана част от текста може да бъде опция за читателите извън доброто. Има много предмети, които могат да ни разсейват, докато четем нещо в Интернет. Тази функция ще опрости процеса на четене, като се съсредоточи върху избрания раздел.

5. Ограничение на раздели

Твърде много раздели означават твърде много разсейване. Браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox и други ви позволяват да отворите толкова раздели, колкото искате, но ако тези раздели са ограничени, ще можете да мислите по-малко с ограничени раздели и да се съсредоточите повече върху бизнеса си.

6. Бутон нагоре

„Върви!“ В един от ъглите Колко хубаво би било да имаш бутон като този, нали? Мобилният браузър на Safari включва бутон, за да стигнем до върха на страницата. Тази функция трябва да има във всички браузъри. Така че не е нужно да превъртаме повече от веднъж, за да се върнем към върха.

Подобни публикации

  1. Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!
  2. Истински Windows 11 и Office 2021 Възможност на много ниска цена!
  3. Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения
  4. С Bing е възможно да обобщавате уеб страници с едно щракване!
  5. Функцията за заглушаване на нежелани обаждания идва в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.