Обявен абонатен номер на YouTube TV

Услугата YouTube TV, която Google пусна в YouTube, измина пет години и компанията обяви текущия си брой абонати. Ето подробностите!

Google пусна услугата YouTube TV на YouTube през февруари 2017 г. Повече от пет години по-късно беше обявено, че YouTube TV вече е достигнал 5 милиона активни абонати.

Наскоро компанията заяви, че през третото тримесечие на 2020 г. YouTube TV е имала 3 милиона платени абонати. През четвъртото тримесечие на 2019 г. имаше 2 милиона платени абонати. Компанията не подчертава следващия етап от милиони с днешната цифра.

Прочети Още: Nothing Phone ето неговите характеристики!

По-рано Google съобщи за цифри, включващи пробни потребители, но наскоро обявената цифра от 5 милиона включва както пробни потребители, така и платени абонаменти.youtube tv

YouTube е доволен от текущите числа

Продуктовият мениджър на YouTube  Нийл Мохан каза:

„Преди пет години пуснахме YouTube TV, за да преосмислим нашите планове за телевизия на живо, да дадем на потребителите повече избор и да отключим нов поток от приходи за нашите партньори. Днес сме развълнувани, че YouTube TV се превърна в разрастващ се бизнес с над 5 милиона .. Този крайъгълен камък е доказателство за страхотната работа, която екипът е свършил, за да създаде най-доброто в класа изживяване.“

Представители на YouTube също заявяват, че YouTube TV има за цел да достигне до повече потребители с повече съдържание в бъдеще.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.