Обявен абонатен номер на YouTube TVУслугата YouTube TV, която Google пусна в YouTube, измина пет години и компанията обяви текущия си брой абонати. Ето подробностите!

Google пусна услугата YouTube TV на YouTube през февруари 2017 г. Повече от пет години по-късно беше обявено, че YouTube TV вече е достигнал 5 милиона активни абонати.

Наскоро компанията заяви, че през третото тримесечие на 2020 г. YouTube TV е имала 3 милиона платени абонати. През четвъртото тримесечие на 2019 г. имаше 2 милиона платени абонати. Компанията не подчертава следващия етап от милиони с днешната цифра.

Прочети Още: Nothing Phone ето неговите характеристики!

По-рано Google съобщи за цифри, включващи пробни потребители, но наскоро обявената цифра от 5 милиона включва както пробни потребители, така и платени абонаменти.youtube tv

YouTube е доволен от текущите числа

Продуктовият мениджър на YouTube  Нийл Мохан каза:

„Преди пет години пуснахме YouTube TV, за да преосмислим нашите планове за телевизия на живо, да дадем на потребителите повече избор и да отключим нов поток от приходи за нашите партньори. Днес сме развълнувани, че YouTube TV се превърна в разрастващ се бизнес с над 5 милиона .. Този крайъгълен камък е доказателство за страхотната работа, която екипът е свършил, за да създаде най-доброто в класа изживяване.“

Представители на YouTube също заявяват, че YouTube TV има за цел да достигне до повече потребители с повече съдържание в бъдеще.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.