Reddit сега пуска GIF отговори на всички потребителиreddit gif

Reddit вече прави GIF отговорите достъпни само за платени абонаменти за всички потребители. Ето подробностите!

Ако предпочитате да отговаряте на публикации в Reddit със забавни GIF файлове, последната актуализация на популярната социална медийна платформа е за вас. Според новото изявление възможността за отговор с помощта на GIF файлове, които могат да използват само платени абонаменти, вече е достъпна за всички потребители.

В сряда онлайн GIF базата данни Giphy обяви ново партньорство, което включва разширяване на GIF файловете на Reddit в коментари за всички потребители. Новоразширената функция включва „модерирана GIF библиотека“ с възможност за търсене от Giphy, където потребителите на Reddit вече могат да избират GIF файлове, които да прикачат към коментар, който са създали.

Прочети Още: Обявен абонатен номер на YouTube TVreddit gif

Подробности за Reddit Използване на функция за GIF отговори

Въпреки че партньорството Giphy технически пуска функцията за GIF отговори на Reddit за всички потребители от днес, има някои предупреждения за това:

  • Новата функция за GIF отговори, поддържана от Giphy, в момента е достъпна само за поддиректории SFW и незащитени поддиректории.
  • Освен това функцията за разширени GIF отговори е налична само за подходящи субредити, ако модераторите са избрали да я използват. С други думи, ако вашата поддиректория е съществувала преди стартирането на тази функция, вашите модератори трябва да я направят достъпна в тази поддиректория.
  • Ако вашият subreddit е стартиран след стартирането на функцията, функцията за разширени GIF отговори трябва вече да е активирана, но модераторите могат да я деактивират по-късно.

В миналото опциите за коментиране с GIF бяха донякъде ограничени.GIF беше достъпен само чрез усилвания (платени абонаменти за subreddits, които могат да се прилагат за отключване на полза в този subreddit, като GIF отговори). Изглежда, че това най-ново разширение на функцията е важна стъпка към улесняване на използването на GIF отговорите на публикации в Reddit.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.