Асистентът с изкуствен интелект Rabbit R1 продаде повече от 10 000 бройки за един ден!rabbit r1 ai

Асистентът с изкуствен интелект Rabbit R1 продаде повече от 10 000 бройки за един ден!

Поддържаният с изкуствен интелект мобилен асистент Rabbit R1 продаде повече от 10 000 бройки само за един ден. Ето подробностите! Отворените предварителни поръчки за втората продукция на Rabbit R1, която привлече голямо внимание на CES 2024, привлече вниманието с бързото разпродаване на първата партида. В съобщението си в социалните медии Rabbit сподели, че е продал над 10 000 бройки в деня на стартирането.

Един от основателите на Rabbit каза: „Когато започнахме да произвеждаме R1, щяхме да се радваме, ако успеем да продадем 500 устройства в деня на стартиране“ и заяви, че са доволни от неочакваното търсене.

Представен на CES, R1 разполага с 2,88-инчов сензорен екран, който работи със собствената операционна система на Rabbit, Rabbit OS. Устройството, изпробвано от Дейвид Пиърс, предлага универсален контрол за приложения, използвайки контролер, наречен „Large Action Model“.rabbit r1 ai

Тази функция позволява на потребителите да извършват операции като възпроизвеждане на музика, пазаруване и изпращане на съобщения през един интерфейс, без да използват своите телефони. Той също така има функцията да обучава устройството как да взаимодейства с конкретно приложение.

Въпреки че първата партида Rabbit R1 е разпродадена, можете да поръчате предварително устройството чрез уебсайта. Докато Rabbit заяви, че доставката ще се извърши през април и май 2024 г., той заяви, че тези, които са поръчали първия кръг от устройства, могат да започнат да получават доставки през март.

Сумата, депозирана в биткойн EFT, е обявена: Числото е изумително!

Все още няма информация за датата на продажбите и цената на устройството у нас.

Подобни публикации

  1. Нова функция за изкуствен интелект идва в X
  2. Google Rival ChatGPT поддържана търсачка идва
  3. TikTok автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелект
  4. Плашещият нов изкуствен интелект е забранен
  5. Google прави ученето на английски по-лесно: Функцията „Практика на говорене“ е на път!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.