Едновременно активен потребител е счупен в Steamsteam 23.10.2022

Записът на едновременно активен потребител е счупен в Steam.След дълго време в Steam рекордът за едновременни активни потребители беше счупен. Ето новия запис и всички подробности!

Както може да се види чрез SteamDB днес, 23 октомври 2022 г. , Steam постави нов рекорд. Записано е, че има повече от 30 милиона едновременни активни потребители на платформата за игри на Valve.

Разгледай Още: Как да конвертирате документи в PDF безплатно?steam control

Докато пишем тази статия, 30 025 974 активни потребители са открити едновременно и този брой нараства всяка минута. Това е невероятен рекорд за Steam, който е в центъра на света на компютърните игри през годините в сравнение с конкуренти като Epic Games Store.

Предишни едновременни активни потребителски записи на Steam

Steam се доближи до 30 милиона едновременни активни потребители през май 2022 г., но на косъм не достигна целта. През март 2020 г., Covid и първия период на карантина, предишният пик беше регистриран с приблизително 24,5 милиона потребители. През следващите месеци броят значително спада, но след това растежът се възобновява. Според списъците на SteamDB, броят на играчите се увеличава през коледния период, така че е възможно текущите числа да бъдат надвишени след няколко месеца .

И така, какво играят тези 30 милиона потребители в момента? Според класацията на SteamDB най-играните игри в момента са CS: GO, Dota 2, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends, Lost Ark, GTA V, Wallpaper Engine, Naraka Bladepoint, Rust и Team Fortress 2.

И така, какво играехте в Steam през този рекорден период? Можете да го споделите с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да увеличите скоростта на изтегляне в Steam?
  2. PS5 Pro на път: Какви са функциите?
  3. Как да играя PS3 и PS4 игри на компютър?
  4. Кога са отстъпките в Steam? (2023)
  5. Как да увеличите FPS на Roblox?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.