Amazon ще направи дизайн превъртане подобна на TikTokamazon tiktok

Начална страница с възможност за превъртане, подобна на TikTok, която ще бъде добавена към Amazon

Amazon, един от най-използваните сайтове за онлайн пазаруване в света, работи върху начална страница, подобна на TikTok. Ето подробностите!

Можем бързо да видим ефектите от промените в социалните медии както в интернет, така и в реалния живот. Манталитетът на началната страница, който стана широко разпространен, постоянно се променя и актуализира през последните години, се разпространи и в социалните медии като TikTok , Instagram и Facebook. Сега има сайтове за онлайн пазаруване.

Amazon, който е сред най-използваните сайтове за пазаруване в света , ще добави към приложението си начална страница със съдържание, подобно на TikTok . Потребителите ще имат незабавен достъп до продуктите, които виждат в тази област.

Amazon се присъединява към кервана на TikTok Mimics

TikTok, който напълно промени възприемането на социалните медии, изглежда е повлиял дори на голяма компания като Amazon. В резултат на новите решения на компанията началната страница със съдържание, която улеснява по-бързото потребление и реклама, ще бъде специално подредена за потребителите.

Копирайки логиката на Shorts , Amazon ще създаде реплика на собствената си система за онлайн магазини, върху която TikTok работи от дълго време. Съответно, когато потребителите влязат в началната страница със съдържание, създадено от Amazon, те ще могат лесно да купуват продуктите във видеото или изображението от раздела отстрани, докато консумират съдържанието на Amazon.

Разгледай Още: Как се заключват приложенията в Windows 10?

Тази зона, наречена Inspire , ще бъде специално оформена според предпочитанията на потребителите. От друга страна, също така е сред информацията, че Amazon иска да създаде нова екосистема, като привлече производители на съдържание към платформата.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.