Android 11 функции (входящи иновации)

android 11 2020

Преглед на програмисти за Android 11 е пуснат. Ето функции на Android 11, какво е новото с Android 11.

Android 11 Developer Preview е пуснат на пазара, а Android 11 може да бъде изтеглен и инсталиран на устройства Pixel 2 и по-горе. Функциите на Android 11 не са официално обявени от Google, но функциите на Android 11 са пуснати с пускането на първата визуализация за разработчици на Android 11. Ето какво е новото с Android 11

Какво ще кажете за функциите на Android 11 ? Кога ще бъде пуснат Android 11? Кои телефони ще получават актуализацията на Android 11? Какво ще кажете за името на Android 11? Има много въпроси, които не знаем за новата мобилна операционна система на Google – Android 11, от които официално очакваме да чуем. Изненадващо онзи ден, Google отвори Android 11 за изтегляне . Първата версия на Android 11, пусната за разработчици, може лесно да бъде изтеглена и инсталирана в Google Pixel 2 и по-нови модели. И така, какви са характеристиките на Android 11 ? Android 11 подчертава в първата версия :

Функции на Android 11 – Какво е новото с Android 11

 • Записване на вътрешен екран: Въпреки че някои производители на телефони с Android предлагат свои приложения за запис на екрана, телефоните, използващи чист Android, нямат вградено приложение за запис на екрана. Това е първата иновация, която привлича вниманието в прегледа на Android 11; Google най-накрая добави екранен рекордер към Android.
 • Изключване на известията по време на видео : Уморени ли сте да получавате известия, когато записвате видео с телефона си? Тази фрустрираща ситуация се подобри с Android 11. Вече можете да заглушите известията, когато записвате видеоклипове.
 • Повишаване чувствителността на допир: Ако използвате скрийнсейвър, тази функция ще ви хареса. Google добави опцията „увеличаване на чувствителността при докосване“ към менюто „Настройки“, което ви позволява да увеличите чувствителността на вашия сензорен екран. Определено трябва да включите тази функция за по-удобно докосване и прекарване на пръст, особено ако използвате дебел протектор на екрана.
 • Airplane Mode не изключва Bluetooh: Включването на Airplane mode също изключва Bluetooth. Това няма смисъл; може да искате да слушате музика с Bluetooth слушалки, когато е включен режим на самолет, така че трябва да включите Bluetooth отново. Bluetooth остава включен, когато е активиран Airplane Mode на Android 11.
 • Плаващи скрийншоти: Въпреки че тази функция не е активна в първия визуализация на програмист за Android 11, ние знаем, че Google ще внесе поддръжка на плаващ екран на Android.
 • Нова опция за движение на движение (изключителна за Pixel 4): Motion Sense е функция, която ви позволява да контролирате телефона, без да го докосвате. Тази функция е подобрена в Android 11. Можете да поставите на пауза музиката, като вдигнете ръка нагоре към телефона си.
 • Прикачване на приложения към менюто Споделяне: Android ви позволява да прикачите най-използваните приложения към страницата за споделяне, но тази опция е премахната в Android 10. Сега се върна.
 • Обратно безжично зареждане: Има функция, наречена Android Sharing в настройките на Android 11. Google Pixel 5 може да има възможност за обратно зареждане с безжично зареждане.
 • Нови технологии: Android 11 ще бъде много по-добър в работата с нови технологии, включително декодиране на видео с ниска латентност за 5G, сгъваеми телефони и услуги за стрийминг на игри като Google Stadia. Ще има и по-добра поддръжка за филтриране на обаждания, по-задълбочена интеграция на формати на изображения като HEIF и собствената поддръжка на API на невронните мрежи на Google.
 • Разширени разговори на панела за уведомяване: Когато получите съобщение, можете да видите най-новото съобщение в панела с известия под новия раздел Чатове. Не само ще видите подробно разговора, но и ще имате по-богати начини за съставяне на съобщения, включително директно изпращане на картинни съобщения чрез известието.
 • Речеви балони: Това всъщност е функция, която Google стартира на Android 10. В Android 11 тази функция е вградена.
 • Разширен тъмен (тъмен) режим: Тъмният режим в цялата система, стартиран с Android 10, е допълнително подобрен в Android 11. Сега тя може да бъде автоматично активирана и деактивирана в зависимост от времето на деня. Тази функция на телефони Samsung вече е достъпна на самия Android.
 • Подобрени еднократни разрешения: В Android 10 можете да разрешавате на приложенията да намират данните ви за местоположение, микрофон или камера само когато приложението е отворено. Сега можете да предоставите това разрешение само веднъж, можете да го оттеглите по-късно.
 • Цялостно съхранение: За по-добра сигурност приложенията вече имат достъп само до определени части от вашата файлова система.
 • Подобрения за основната линия на проекта: Android 10 представи възможността за актуализиране на части от Android директно от Play Store. Android 11 ще стигне това още повече, като позволява на повече части на Android да получават актуализации, без да е необходимо да изпращат OTA.

Кога ще бъде пуснат Android 11? – Дата на излизане на Android 11

И така, кога ще бъде пуснат Android 11? Кога ще пристигне окончателната версия на Android 11? Google стартира програмата за преглед на програмисти Android 11 от февруари 2020 г. Бета версиите ще излязат през март, април и май. Най-близката версия ще бъде готова през юни. Окончателната версия на Android 11 ще излезе през третото тримесечие.

Подобни публикации

 1. Какво е дънна платка, какво прави дънната платка?
 2. MacBook Pro с процесор M2 не е устойчив на топлина
 3. Sony работи върху 100MP сензор за смартфони от средния сегмент
 4. Първите подробности за iOS 16 пристигнаха
 5. Новите микрочип контролери показват, че 200TB SSD дискове вече не са мечта

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.