Apex Legends Извеждане от експлоатация, замразяване, преместване на проблемни и увеличаване на FPSapex,legends

Apex Legends; безплатно / война / роял / игра. Само една седмица достигна 25 милиона играчи, нисък FPS, животът като скучни въпроси закъснение, включително въпроси, които разстройват удоволствието от играта. EA форумите са пълни с проблеми с Apex Legends. Този блог и във тази статия Apex Legends игра без хвърляне, замразяване, свиване, забавяне и FPS ги споделяме за вас с решения на проблемите.

В момента, играчи от целия свят имат случай заключване на екрана Fortnit нито PUBG Apex Legends,. В деня, в който стартира, той достигна до 1 милион играчи за доста кратко време от 8 часа; затвори деня с 2,5 милиона играчи. На проведения в Apex Легенди Предизвикателство спонсориран от Twitch взимаше Статисистики Fortnite 400,000 възгледи. Най-доброто от вида, показан в играта, както безплатно, така и PC и конзолата на всички платформи. Скоро мобилна платформа и ще се изтегли на работния плот с отвор Кралска битка от най-добрите безплатни игри, които могат да се играят навсякъде мобилен Apex Легенди на играчите не бяха живи до някои проблеми. Вземи нисък FPS, докато играят, и имате проблеми закъснение, замразяване, редица играчи, които се сблъскват с проблеми, като например охлаждане от играта, а не колапс. ЕА форуми, раздел технически въпроси се отваря всеки ден, за да добавите нови заглавия. Ние също така решава проблема с разработчик на играта, освободен голям ъпдейт до казахме нека да споделят предложения за решения опитали от самите играчи.

Apex Legends Изисквания към компютърната система:

Apex Legends Минимални системни изисквания

Операционна система: 64-битов Windows 7
Процесор (AMD): AMD FX 4350 или еквивалентен процесор
Процесор (Intel): Intel Core i3 6300 или еквивалентен процесор
RAM: 6GB – DDR3 @ 1333 RAM
Графична карта (AMD): AMD Radeon ™ HD 7730
Графична карта (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GT 640
DirectX: 11
Мрежа: 512 KBPS или по-бърза интернет връзка
HDD: 22GB

Apex Legends Препоръчителни системни изисквания

Операционна система: 64-битов Windows 7
Процесор (AMD): Ryzen 5 CPU или еквивалентен процесор
Процесор (Intel): Intel Core i5 3570K или еквивалентен процесор
RAM: 8GB – DDR3 @ 1333 RAM
Графична карта (AMD): AMD Radeon ™ R9 290
Графична карта (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 970
DirectX: 11
Мрежа: Високоскоростна интернет връзка
HDD: 22GB

Решения на Apex Legends за замразяване, замразяване, справяне, ниска FPS:

Apex Legends е игра, която не е в мир със старите процесори. Дори ако вашият компютър отговаря на минималните системни изисквания, може да има проблеми с процесора. Играта се споделя от EA, която не е съвместима с процесорите AMD Phenom. Възможно е да не можете да стартирате играта на по-стари Intel процесори. Здравето на вашия компютър е също толкова важно, колкото и процесора. Може да изпитате замръзване, срив поради нагряване. Вашият компютър отговаря на системните изисквания, но все пак замразява, свива, срива и т.н. Има няколко неща, които можете да опитате, ако срещнете проблема. Фините щрихи могат да спасят живота.

1. Искаме да влезем в играта веднага щом излезе нова игра, особено ако е безплатна. Забравяме да актуализираме драйвера. Производителите на видео карти могат да публикуват специални драйвери за най-новите игри. Отидете на сайта на AMD и Nvidia, за да проверите дали има нови драйвери, които могат да поправят и оптимизират проблемите на Apex Legends.
2. Актуализирането на драйвера понякога не решава проблеми, може да предизвика проблеми или проблеми. например Препоръчва се драйверът на Apex Legends на AMD. Някои собственици на AMD графични карти, които са инсталирали актуализацията имат коментари, които работят нестабилно.
3. Синхронизиране (Freesync, G-Sync, други) на някои видео карти е установено, че причинява някои проблеми, когато играта съвпада със собствения си vsync. Някои играчи твърдят, че са решили проблема с замразяването, като са блокирали тази функция.
4. Някои играчи казват, че са решили проблема със замразяването, изключването чрез овърклок или като изключват тази функция на процесора.
5. Файловете на игрите могат да бъдат повредени. Когато отворите Origin, отидете във вашата библиотека, изберете Apex Legends и щракнете върху иконата на зъбно колело отдясно на големия оранжев бутон Play. Изберете Ремонт от изскачащото меню.
6. Ако поправянето на файловете на играта не работи, преинсталирайте Origin. Ако проблемът продължава, преинсталирайте Apex Legends.
7. Някои играчи са съобщили, че защитната стена не разрешава по подразбиране за произход и Apex Legends. Вижте настройките на защитната стена.
8. Броячът FPS на Origin може да повлияе на работата на вашия компютър. Въведете Произход и затворете FPS брояча в менюто Настройки на приложението – Произход в играта – По време на игра.

Настройки за увеличаване на PC FPS в Apex Legends:

Apex Legends се препоръчва да направите следното като настройки за увеличаване на FPS, решаване на проблема с ниската FPS.
apex,legends,fps

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.