Как да се предпазите от криптографски сайтове за криптиране на пари в Mozilla Firefox?mozilla,firefox,crypto

„В името на човечеството, а не заради пари“, Mozilla Firefox ни позволява да блокираме минните сайтове с нова актуализация. Днес виртуалните монети, които са доста популярни, лесно могат да спечелят с помощта на софтуера.

Някои уебсайтове ви позволяват да извличате от компютъра си различни скриптови кодове, които поставят в софтуерната си инфраструктура. В тази статия ще ви разкажем как да блокирате сайтове, чието извличане е крипто-пари в Firefox. Тази функция, която все още се разработва от Mozilla, в момента се изпълнява само в Firefox Nightly.

На първо място, трябва да имате Firefox Nightly версия 67.0a1 (2019-02-11) (64-bit). Отворете празен раздел след изтегляне или актуализиране на браузъра. След като отворите раздела, копирайте и поставете следния код. В раздела, който се отваря, кликнете върху „Приемам риска“.

about:config

1. След това незабавно натиснете клавиша enter, като следвате следните кодове един по един. От дясната страна на екрана, който показва „false“ с помощта на бутона „промяна“ отдясно „true“.

browser.contentblocking.fingerprinting.preferences.ui.enabled
browser.contentblocking.cryptomining.preferences.ui.enabled

След като активирате необходимите кодове, трябва само да активирате опцията „крипто-миньори“, като „блокирате“ опцията за блокиране на съдържанието в секцията „Настройки“ на браузъра си.

В момента работи в бета версия на функцията за кратко време ще работи активно във всички Mozilla браузъри, обявени. Нека не вървим без малко напомняне. Функцията в момента е в бета версия, така че може да не осигурява пълно блокиране на някои уебсайтове.

Подобни публикации

  1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.