Изявление от Apple относно проблема с батерията в Apple Watches!apple watch problem s bateriata

Изявление от Apple относно проблема с батерията в Apple Watches!

Apple направи изявление относно проблема с батерията, който се появява на Apple Watches от седмица след последната актуализация на watchOS 10.1. Ето подробностите! Миналата седмица се появи все по-често срещан проблем с изтощаването на батерията, който притесняваше потребителите на Apple Watch. Apple скоро потвърди съществуването на този проблем и каза в изявление, че проблемът ще бъде решен с скорошна софтуерна актуализация.

Проблемът с изтощаването на батерията на Apple Watch изглежда засяга широк кръг потребители на Apple Watch. Това включва най-новите модели като Apple Watch Series 9 и Apple Watch Ultra 2, както и по-стари модели като Apple Watch Series 4.

Потребители, засегнати от проблема, съобщават, че техните Apple Watches са започнали да изтощават батерията необичайно бързо след актуализиране до watchOS 10.1.

Apple планира да реши проблема с актуализация за кратко време

Във вътрешна бележка, споделена с оторизираните сервизни доставчици на Apple в събота, Apple потвърди, че е наясно с проблема с изтощаването на батерията, засягащ потребителите на Apple Watch. Компанията каза, че корекция ще бъде налична „скоро“ чрез софтуерна актуализация за watchOS 10. За съжаление Apple не предостави повече подробности кога ще бъде пусната тази актуализация.

Бележката, споделена от Apple, не предоставя конкретни подробности за това колко често срещан е проблемът, но в X потребителите започнаха да споделят в какви ситуации са изпитали проблема.

Един потребител съобщава, че батерията на неговия Apple Watch Series 9 е преминала от 100% на 0% само за три часа, докато друг потребител съобщава, че батерията на неговия Apple Watch Series 7 е намаляла с 25% само за 30 минути. И така, изпитвали ли сте подобен проблем? Можете да споделите опита си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.