Apple отговаря на YouTuber Who AirTag на Тим Кук

tim cook airtag

YouTuber изпрати AirTag до Тим Кук, Илон Мъск и Северна Корея. YouTuber, който изпрати AirTag до Тим Кук, получи отговор от Apple.

На YouTuber, който изпрати AirTag до изпълнителния директор на Apple Тим Кук, бе отговорено с писмо. Собственикът на YouTube канала MegaLag изпрати AirTags на три различни места. Изглежда обаче само един от тях действително е достигнал собственика си.

Видяхме няколко наистина забавни истории за това как хората използват AirTags от по-рано тази година . Но един YouTuber реши да направи нещо смело и изпрати три AirTags на различни места: до Северна Корея, до изпълнителния директор на Apple Тим Кук и изпълнителния директор на SpaceX Илон Мъск.

Прочети Още: Обявени награди за избор на разработчици на игри за 2021 г.

Отговор на писмо до YouTuber, който изпрати AirTag до Тим Кук

Каналът в YouTube MegaLag изпрати по AirTag на Тим Кук и Илон Мъск. Не се задоволи само с тези две приключения, той изпрати още един AirTag в Северна Корея. YouTuber подробно описа какво се е случило с всеки AirTag и как тракерът е работил при всяко пътуване.

AirTag, изпратен до Apple Park, е открит за първи път в Невада, САЩ. YouTuber провери Flight Radar и видя, че самолетът, превозващ пакета му, всъщност лети от тази област. AirTag вероятно комуникира с нечий iPhone в самолета и започва да докладва местоположението му.

AirTag , изпратен до Илон Мъск, пристигна в офиса на SpaceX и беше задържан две седмици и половина. Но беше открит в центъра за рециклиране преди последния му сигнал. Не е изненадващо, че AirTag, изпратен до Северна Корея, не стигна до местоназначението си. Вместо това AirTag беше изпратен в Южна Корея, но така и не се появи на радара, тъй като мрежата AirTag не беше там поради местните разпоредби.

AirTag, изпратен до Тим Кук, пристигна в Apple Park и беше държан в офиса в продължение на шест седмици, преди да бъде изпратен обратно. Оказа се, че Apple върна AirTag в писмо до YouTuber. Писмото е подписано от един от помощниците на Тим Кук.

Асистентът, идентифициран като Майкъл, каза, че компанията е „приятна да чуе за креативно използване на AirTags“. Той отбеляза, че Тим Кук получава стотици писма всеки месец, но че не може да отговори сам на всички писма. И все пак е доста интересно да видиш как някой от Apple всъщност взема пакета, пише писмо и го изпраща обратно.

Уважаеми Джонатан, Благодарим ви, че споделите Apple AirTag. Щастливи сме да научим за креативното използване на AirTags и как те могат да подобрят живота на нашите клиенти. Както можете да си представите, Cook всеки месец получава стотици писма от клиенти като вас. За съжаление не може да отговори на всяка молба. Надяваме се обаче да продължите да се наслаждавате на AirTag, докато се връщате от уникалното си пътешествие по света!

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.