Apple рекордно продава 2 милиарда iPhone!iPhone 2 miliona prodajbi

Apple е продала 2 милиарда iPhone. Новият доклад, който е публикуван, казва, че размерът на продажбите от един милиард през 2016 г. е достигнат само за 5 години.

Apple чупи рекорди, след като продаде 2 милиарда iPhone. Според нов анализ, 2 -милиардният iPhone е бил продаден наскоро. Въпреки това, за разлика от 1 милиард, не беше направено нито съобщение, нито празник. 

Когато Apple продаде своя един милиарден iPhone през юли 2016 г., той проведе специално празненство в Купертино. С всички промени от един милиард продаден iPhone, се чудехме какви промени ще бъдат направени на телефона, когато Apple отпразнува своята две милиардна продажба на мобилни телефони. Е, няма нужда да се чудим повече.

В нов доклад на Horace Deidu от Asymco се казва, че Apple наскоро продаде своя два милиарден iPhone. Докато първият милиард продажби на iPhone дойде с iPhone 6s , рекордът от два милиарда беше даден на iPhone 13.

Прочети Още: Кодовете на Илон Мъск за изкуствен интелект кодират каквото искате

Apple продаде 2 милиарда iPhone, но как?

С над един милиард активни потребители на iPhone, потребителите на iOS, задвижвани от iOS на Apple, съставляват 26% от всички глобални потребители на смартфони. Тази цифра е близо 60% в САЩ и 50% във Великобритания. Тези цифри са най-високи за всички времена. Също така процентът на респондентите, преминали към iPhone през последните две години в САЩ и Великобритания, е съответно 14% и 10%.

Deidu, който публикува доклада, казва, че Apple все още следва философията на своя съосновател и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс. Както каза анализаторът, „Никога не сме искали нощен режим, макро фотография и портретно боке на iPhone като потребители. Но след като имаме тези функции, започваме да ги използваме и изискваме повече.“

Понастоящем 400 милиона потребители на iPhone на възраст три или повече години използват iPhone . Това дава на Apple много потенциални кандидати за iPhone 13. Възможно е някои от тези 400 милиона да преминат към чисто нов iPhone, благодарение на GSM компаниите, които предлагат възможност да се заменят старите модели iPhone с изключително високи финансови стимули.

Deidu също така казва, че серията iPhone 13 е най -важната серия досега. Той обяснява как е стигнал до това заключение, както следва:

„IPhone 13 създава възприятие за това какъв трябва да бъде телефонът и задава тона на търсене, което все още не съществува. Добре, лесно е да се мисли, че един стар телефон е достатъчно добър: без широки ъгли, без нощен режим и без макро снимки. Но това, което iPhone показва, е, че потребителят, който иска, може да бъде подтикнат. „

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M34 5G
  2. Samsung пусна Galaxy A05
  3. Характеристика на Xiaomi Redmi K70
  4. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  5. Модели и цени на сензорни монитори

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.