Apple Vision Pro App Store отвори врати преди началото на предварителните поръчки!apple vision pro

Apple Vision Pro App Store отвори врати преди началото на предварителните поръчки!

Apple ще пусне Vision Pro много скоро и VisionOS App Store е отворен, преди да започнат предварителните поръчки. Ето подробностите! Започнаха да се предприемат различни мерки и подготовка, за да се гарантира, че стартирането на Vision Pro ще премине възможно най-гладко.

Докато всички приготовления вървяха по план, от внимателно планираните инспекции до обучението на служителите в търговията на дребно, частният магазин Vision Pro беше открит днес.

Ходът на Apple идва само дни преди предварителните поръчки за устройството от $3499 да започнат на 19 януари, което означава, че е вероятно да видим множество приложения, изброени в магазина за приложения на VisionOS преди официалното пускане.

Приложенията започват да се добавят към visionOS App Store

Apple Vision Pro App Store отвори врати преди началото на предварителните поръчки!

Започнаха да се предприемат различни мерки и подготовка, за да се гарантира, че стартирането на Vision Pro ще премине възможно най-гладко.

Докато всички приготовления вървяха по план, от внимателно планираните инспекции до обучението на служителите в търговията на дребно, частният магазин Vision Pro беше открит днес.

Ходът на Apple идва само дни преди предварителните поръчки за устройството от $3499 да започнат на 19 януари, което означава, че е вероятно да видим множество приложения, изброени в магазина за приложения на visionOS преди официалното пускане.

Клиентите, разбира се, нямат достъп до Apple Vision Pro в момента, но разработчиците се сдобиха с устройството много по-рано, което им даде достатъчно време да практикуват с устройството и да разработват приложения за него.

Очаква се приложенията, предназначени за Apple Vision Pro и приложения за iOS, които могат да работят на слушалките в 2D режим, да бъдат изброени във VisionOS App Store.

Доказателство за стартирането на VisionOS App Store беше предоставено от @DylanMcD8 , който публикува екранна снимка, показваща имейл известие на X, че платформата е официално стартирана. Публикацията съобщава, че съществуващите приложения могат да бъдат пренесени към Apple Vision Pro, без да се изисква каквото и да е действие от разработчика.

Характеристики и цена на MagicMirror Прочети и това 🙂

Очаква се първата партида доставки на Apple Vision Pro да достигне до 80 000 единици, но анализаторът Минг-Чи Куо твърди, че тази година ще бъдат доставени 500 000 единици. Смятате ли, че Apple ще успее да достигне очакваните цифри в продажбите на Vision Pro? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  4. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!
  5. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.