Характеристики и цена на MagicMirroranura magic mirror zdrave

Характеристики и цена на MagicMirror, огледало, което може да извършва анализ на здравето

Интелигентното огледало, наречено MagicMirror, беше представено на панаира CES 2024. Характеристиките на първото умно огледало, което извършва анализ на здравето, са в продължението на нашата статия! Това е интелигентно огледало, предназначено да помогне на потребителите да разбират и управляват по-добре здравето си, като сканират лицето на човека и предоставят подробна информация за здравословното му състояние. Освен това, това е първият огледален модел, който може да постигне тези характеристики.

Какви са характеристиките на MagicMirror, интелигентно огледало, което се отличава със способността си да извършва подробен анализ на здравето? В тази статия обяснихме всички функции на интелигентното огледало.

Функции на MagicMirror

 • Лицево разпознаване: Позволява на потребителя достъп до персонализирани здравни данни, тъй като може да потвърди самоличността на потребителя с помощта на технология за лицево разпознаване.
 • Откриване на аритмия: Може да открива аритмии чрез анализиране на сърдечната честота и модел. Това помага на потребителя да следи здравето на сърцето си.
 • Измерване на кръвното налягане: Помага на потребителя да следи сърдечно-съдовото си здраве чрез измерване на кръвното налягане.
 • Измерване на качеството на дишането: Помага на потребителя да следи респираторното здраве чрез измерване на качеството на дишането.
 • Измерване на качеството на съня: Помага на потребителя да следи здравословния си сън чрез измерване на качеството на съня.
 • Проследяване на упражнения: Помага на потребителя да следи физическото си здраве, като проследява упражненията си

В допълнение към тези функции, MagicMirror може също така да събира различни други данни, за да наблюдава цялостното здраве на потребителя. Тези данни могат да се използват, за да помогнат на потребителя да постигне своите здравни цели.

Според изявлението на NuraLogix интелигентното огледало първоначално няма да може да се използва в домовете; Той ще бъде разположен във фитнес зали, клиники, работни места и други места, където хората следят здравето си.

Цена на MagicMirror

MagicMirror, първото в света огледало за анализ на здравето, струва $2999. Когато го конвертираме в български лева, това е 6000 ЛВ по текущия обменен курс. Въпреки това, тъй като продуктът все още не е в България и данъците не са добавени, изглежда вероятно тази цена да надвиши тази цена.

Apple може да се наложи да раздели App Store на две! Прочети и това 🙂

Говорихме за всички функции на интелигентното огледало, което може да извършва анализ на здравето. Можете да споделите вашите идеи в секцията за коментари.

Подобни публикации

 1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
 2. Голямо развитие за електрически велосипеди
 3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
 4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
 5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.