Apple Watch 7 ще се предлага за предварителна поръчка в Българияapple watch 7

С обявяването на уебсайта на компанията, Apple Watch 7 България предварително обяви датата и часа! И така, кога новият модел ще бъде пуснат в продажба?

Обявен от Apple със семейството на iPhone 13 и излязъл от кутията с някои промени в дизайна,  Watch Series 7 скоро ще бъде достъпен за предварителна поръчка както у нас, така и в чужбина. С обявяването на уебсайта на компанията,  Apple Watch 7 България предварително обяви датата и часа!

Обявена дата на предварителна поръчка на Apple Watch 7 България

Apple Watch Series 7, който беше представен по време на онлайн събитието, проведено от Apple на 14 септември, но чиято дата на пускане не беше обявена по време на събитието, от днес е достъпна за предварителна поръчка в над шестдесет държави. Според договореността, направена на уебсайта на Apple в България, интелигентният часовник на компанията от ново поколение  ще бъде наличен за предварителна поръчка от 15:00 часа на 08 декември 2021 г. и ще бъде на рафтовете от 15 декември 2021 г.

Прочети Още: Huawei Mate V ще дойде с V-молив

** Актуализация: Според изявлението на Apple, Apple Watch Series 7 ще се предлага у нас с начална цена от 800 ЛВ. Да припомним, че моделът има два различни варианта, 41 мм и 45 мм, а цената е валидна за 41 мм. 

Часовникът от серия 7, който надхвърли дизайна, който компанията прилага от модела Watch Series 4, се  предлага за продажба с размери 41 мм  и  45 мм вместо размери 40 мм и 44 мм  , а благодарение на стесняващите се рамки, размерът на екрана се управлява да се разпространи в много по – широка област от другите модели.

Отличаващ се от предишните модели с общите си дизайнерски линии, Watch Series 7 има структура, която прилича на iPhone 12 серия с по – плавни преходи и хармонизира с iPhone 13. Watch Series 7, който успя да се възползва изцяло от новия дизайн и нарастващия екран, ще бъде достъпен за закупуване в над шестдесет държави от 15 октомври 2021 г.

Цената на Watch Series 7 е 399 долара за 41  мм Wi-Fi , 429 долара за 45 мм Wi-Fi  , 499 долара за 41   мм Wi-Fi + LTE и 529 долара за 45 мм Wi-Fi + LTE . С подкрепата на E-SIM, която започна да се разпространява у нас, пристигането на модела LTE в България може да бъде сред възможните варианти.

Подобни публикации

  1. Преглед на MSI Summit E14 Flip Evo: Най-доброто изживяване
  2. Характеристика и цена на таблет MatePad 11.5 HUAWEI
  3. Пуснат смарт часовник Amazfit Pop 3R
  4. Преглед на Huawei Watch 4 Pro
  5. Нови подробности за Mac със сензорен екран на Apple!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.