Авто-предложения за вашето устройство Android

Авто-предложения за вашето устройство Android

Авто-предложения за вашето устройство Android се очаква да направи текстови и имейл по-лесно, но често устройството подсказва грешната дума или не включват думите, които използвате често. За да се направи характеристика по-полезен, можете да добавите думи към списъка на самовнушение, или можете да изтривате думи, които сте добавили по погрешка. Най-лесният начин да се промени вашия списък е да добавяте или изтривате думи, колкото е необходимо, докато композирате съобщение. Повечето Android устройства също ви позволяват да видите пълния потребителски речник и да направи промени в целия списък.

Редактирай влизания, докато въвеждате
Въведете пълния думата, която искате да добавите към авто-Предлагам речника.

Long-натиснете думата, ако тя се появява в списъка с предлагани думи. За дълго натискане, задръжте пръста си върху думата за няколко секунди. Ако думата не се появява сред предложенията, а след това дълго натискане на думата си, след като ударът го напишете в. На някои устройства може да се наложи да натиснете двукратно думата вместо дълго натискане.

Изберете „Добави към речник“ или подобен вариант, ако се появи. Някои устройства може просто показване на съобщение, че думата е била запазена, без изискване на допълнително информация.

Премахване на дума от списъка на самовнушение от дълго натискане или го докоснете два пъти, когато се появи. Някои устройства може да ви помоля да потвърдите изтриването.

Пиши за цялата поръчка речник
Докоснете „Настройки“ на началния екран на устройството си. На някои устройства, може да се наложи да натиснете бутона Меню, за да видите опцията Настойки.

Докоснете „Language & Input“ на екрана Настройки.

Докоснете „речник“, „Потребителски речник“ или подобен вариант на следващия екран. На някои устройства, може да се наложи да изберете опция за вход или език преди да изберете опцията речника.

Пиши за думите, показани на екрана. Те представляват думи, които вече сте добавили в личен речник, а в някои случаи може да включва думи добавят автоматично с вашето устройство.

Премахване на дума в списъка, като го докоснете и изберете „Изтрий“. На някои устройства, трябва да натиснете „Х“ до думата и след потвърждение на изтриването.

Добавяне на дума в списъка с самовнушение чрез подслушване „Добави“ или „+“ иконата, след това го пише вътре.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер…Благодаря предварително…Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.