Кога ще бъде представен първият автомобил Xiaomixiaomi avtomobil

Обявена е датата на представяне на първия автомобил, върху който Xiaomi работи от известно време. Ето подробностите!

Електрическите превозни средства определено са тенденцията сред автомобилните производители. Повечето компании осъзнаха технологията на бъдещето благодарение на възхода на Tesla. Конвенционалните производители на автомобили правят прогнози за 2030 г. с широкомащабни хибридни и електрически автомобили. Междувременно някои компании от технологичния сегмент се готвят да вземат участие в този сектор за първи път.avto xiaomi

Прочети Още: Учените откриха: Ето го плашещото създание в дълбините на океана

Твърди се, че един от тях, Apple, ще пусне собствен електромобил в близко бъдеще, но ако се върнем към 2022 г., изглежда, че това ще бъде годината на Xiaomi. Беше обявено, че отдавна носещият се слухове автомобил Xiaomi ще бъде представен следващия август. Компанията е обещала да инвестира 10 милиарда долара през следващите 10 години.

Кога колата Xiaomi ще бъде на път?

Много хора се чудят от години кога ще се състои дебютът на първата кола на Xiaomi, наречена „Xiaomi Car“. Според новото развитие основателят на компанията Лей Джун ще разкрие първия прототип на електрическо превозно средство през август. Интересното е, че дизайнът на автомобила идва от HVST Automobile Design. След откриването прототипът ще бъде изпитан на пътя. Разбира се, компанията планира да стартира и голяма рекламна кампания за Xiaomi Car.

Заслужава обаче да се отбележи, че е малко рано да се видят търговски автомобили Xiaomi по пътищата. Действителното производство ще отнеме известно време, за да започне. Дори не знаем дали Xiaomi ще произвежда това превозно средство в голям мащаб или само за ентусиасти, но ако обещаният бюджет бъде разпределен, компанията определено проправя пътя за мащабно производство. Компанията изгражда завод за производство на автомобили Xiaomi и център за научноизследователска и развойна дейност в Yizhuang.

Слуховете казват, че първата кола на Xiaomi ще бъде седан или SUV на цена между $15 000 и $45 000 .

Подобни публикации

  1. Нов високопроизводителен електрически автомобил идва от Volkswagen!
  2. Запознайте се с новата Dacia Spring
  3. Porsche представя Mission X Concept
  4. Toyota представя нов автомобил с водородно гориво
  5. Hyundai разкрива модела i20, който привлича вниманието с елегантния си дизайн

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.