Microsoft може да купи Netflixmicrosoft netflix

След новината, че Microsoft ще започне да работи с Netflix, ново твърдение гласи, че Microsoft може да купи Netflix. Ето подробностите!

Един анализатор смята, че Netflix може да се опита да се сближи с Microsoft за бъдещо придобиване . Netflix се сблъска с някои финансови проблеми през последните няколко месеца и поне толкова проблеми, колкото една относително голяма компания може, след като компанията обяви, че губи абонати за първи път от 2011 г.

Прочети Още: Кога ще бъде представен първият автомобил Xiaomi

Netflix потвърди всички проблеми, които изпитва. Компанията очаква да загуби още милиони абонати през следващите месеци, което предизвика безпокойство у инвеститорите, след като Netflix рутинно доминираше фондовия пазар от години. Следователно Netflix може да иска по някакъв начин да се продаде на Microsoft, особено след новината, че ще работят заедно по най-новия рекламен абонамент.netflix 22

Само Microsoft може да изпълни такова споразумение

По-рано тази седмица беше обявено, че Microsoft ще подкрепи новия поддържан от реклами абонаментен модел на Netflix с технология и рекламен пазар. Това ще позволи на Netflix да предлага абонаменти на по-ниска цена и в идеалния случай да увеличи абонатите като цяло. Старши анализатор Лора Мартин говори за сделката с Yahoo, предполагайки, че тук може да има по-големи амбиции, а именно, че Netflix трябва да се позиционира за приятелски отношения с Microsoft и в крайна сметка да отвори вратата за истинско придобиване. Мартин отбеляза, че никоя друга компания, с която Netflix може да си партнира, не е успяла да завърши придобиването на 100 милиарда долара, необходимо за компанията по финансови или регулаторни причини, но Microsoft може.

„Netflix може да търси изход. Netflix се опитва да се свърже с Microsoft с надеждата, че ще се върне и ще купи Netflix, след като усвои покупката на Activision от Microsoft.“

Желаете ли такава покупка да се осъществи? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  2. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!
  3. Какви са разликите между живота на батерията на M3 MacBook Pro и M2 MacBook Pro?
  4. Apple представя нов 24-инчов iMac с M3 процесор
  5. Последните дни за популярното приложение на Samsung

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.