Първата в света безжична и преносима телевизияbezjichen displace tv

Първата в света безжична и преносима телевизия: Изместете телевизия

На CES 2023 се представят различни и забележителни технологични продукти. Една от тях е Displace TV. Ето всички подробности за устройството! Displace TV , за който се твърди, че е напълно безжичен сред много дългоочаквани продукти на панаира CES 2023 , беше представен миналия месец. Телевизорът, който привлече вниманието след представянето си, беше представен на посетителите на панаира.

Displace TV, за която се твърди, че е първата безжична телевизия в света , има 55-инчов екран. Вътрешната му батерия предлага 6 часа работа без зареждане за около 1 месец.

Наличието на специална вакуумна технология е само един от детайлите, които най-много отличават телевизора. Благодарение на тази технология, освен че може лесно да бъде преместен във всяка стая, той дори може безопасно да бъде поставен на прозорци.

Какво предлага Displace TV?

Въпреки че всички подробности за Displace TV не са ясни, има информация, че това е базово устройство, което може да прехвърля изображения през Wi-Fi 6E . По желание модулът включва също AMD процесор и Nvidia графична карта. В същото време модулите, поддържащи Wi-Fi 7, ще бъдат в продажба в бъдеще.

На панаира CES 2023, когато служители на компанията носят телевизора на различни точки, ясно се вижда, че изображението не е изрязано или изкривено. Не е известно дали телевизорът има операционна система. След утре ще започне приемът на предварителни заявки за продажбата на телевизията.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.