Как да коригирате грешката в Instagram?instagram

Как да коригирате грешката в Instagram? Опитайте отново по-късно?

Приложението не може да се използва правилно поради грешка в Instagram опитайте отново по-късно. И така, какви са методите за решаване на проблема Потребителите, които се сблъскват с грешката в Instagram, опитайте отново по-късно , се чудят как да поправят досадния проблем, тъй като той кара приложението за социални медии, базирано на изображения, да не може да се използва правилно.

Instagram, една от първите услуги, които идват на ум, когато става дума за социални медии, позволява на потребителите да споделят снимки и видеоклипове. Проблемът да опитате отново по-късно може да възникне в приложението от милиони хора.

Въпросният бъг всъщност е внедрен, за да предотврати спам дейности. Има различни методи за решаване на проблема, който кара приложението за социални медии да не се използва правилно. Тези методи могат да помогнат за отстраняването на проблема.

Как да коригирате грешка в Instagram Опитайте отново по-късно 2023

 • Излезте от акаунта си и влезте отново.
 • Изчистете кеша на Instagram.
 • Рестартирайте устройството.
 • Деинсталирайте приложения, свързани с вашия акаунт.
 • Свържете вашия Facebook акаунт.
 • Променете паролата на акаунта.
 • Не изпращайте спам.
 • Влезте в акаунта си от друго устройство.
 • Свържете се с Instagram.

Излезте от акаунта си и влезте отново

Първият метод, който можете да използвате, е да излезете от акаунта си и да влезете отново. Това действие може да помогне за отстраняването на проблема. Така че натиснете иконата на профила и след това докоснете иконата с три реда в горния десен ъгъл. След това излезте от акаунта си.

След като излезете от акаунта, затворете и отворете приложението. Влезте отново в акаунта си, като въведете данните си за членство. Проверете дали проблемът е отстранен.

 1. Изчистете кеша на Instagram
 2. Въведете настройките на устройството.
 3. Отворете категорията Приложения.
 4. Намерете Instagram и го докоснете.
 5. Вижте секцията Съхранение.
 6. Натиснете бутона „Изтриване на кеша“.

Можете да приложите метода за изтриване на кеша, за да коригирате грешката, възникнала в приложението за социални медии, базирано на изображения. За да направите това, първо отидете на страницата с настройки на вашето мобилно устройство и след това прегледайте категорията Приложения. Намерете приложението Instagram и след това го докоснете. В следващата стъпка вижте секцията Съхранение. Накрая натиснете бутона „Изтриване на кеша“. Това ще изчисти кеша.

Рестартирайте устройството

Друг метод, който можете да използвате, е да рестартирате смартфона или таблета. След като изключите и включите устройството, влезте в приложението за социални медии и проверете дали проблемът продължава.

Деинсталирайте приложения, свързани с вашия акаунт

 • Влезте в Instagram.
 • Отворете страницата на профила.
 • Натиснете бутона с три реда в горния десен ъгъл.
 • Вижте менюто с настройки.
 • Въведете категорията за сигурност.
 • Отворете секцията „Приложения и сайтове“.
 • Докоснете Активно.
 • Изберете опцията „Премахване“.

Ако преди това сте влизали в приложение на трета страна с вашия акаунт в Instagram, това може да е източникът на проблема. Проверете дали проблемът е причинен от деинсталирането на приложенията, свързани с вашия акаунт в Instagram.

За посоченото действие първо отворете приложението за социални медии, инсталирано на вашето мобилно устройство, и след това прегледайте страницата на профила. Натиснете бутона с три реда в горния десен ъгъл. Влезте в менюто с настройки през прозореца, който се отваря. Вижте категорията Сигурност на страницата с настройки и след това отворете секцията „Приложения и сайтове“. След като докоснете активния текст, изберете опцията „Премахване“. Трябва да изберете тази опция за всяко деинсталиране на свързано приложение.

Свържете вашия Facebook акаунт

Можете да докажете, че акаунтът не е бот, като свържете вашия Facebook акаунт с вашия Instagram профил. За да направите това, отворете страницата с настройки, като докоснете трите реда в горния десен ъгъл на страницата на профила в Instagram. Влезте в секцията „Акаунт“ и след това докоснете „Свързани акаунти“. Изберете Facebook и следвайте инструкциите.

Промяна на паролата на акаунта

Сред методите, които можете да приложите, е промяна на паролата на акаунта. Ако не знаете как да направите това , можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да промените паролата за Instagram. На практика можете да промените паролата на акаунта си, като следвате стъпките в ръководството.

Не изпращайте спам

Действия като харесване на твърде много публикации подред, следване на акаунта, спиране на следенето, изпращане на един и същ коментар до различни публикации могат да причинят тази грешка. Така че внимавайте да не ги правите.

Влезте в акаунта си от друго устройство
Въпросният проблем може да е причинен от устройството, на което използвате базираното на изображения приложение за социални медии. Затова опитайте да влезете в акаунта си от друго устройство. Например, можете да влезете в акаунта си на вашия компютър и да проверите дали грешката е коригирана.

Свържете се с Instagram

Ако нито един от горните методи не работи, можете да се свържете с Instagram. Екипът за поддръжка на популярната социална медийна платформа може да помогне за разрешаването на проблема, пред който сте изправени. В тази статия обяснихме кои методи за решение трябва да се приложат за грешката Instagram опитайте отново по-късно. Методите в нашето ръководство могат да помогнат за отстраняването на досадния проблем. Ако проблемът не е отстранен и искате да използвате друго приложение вместо Instagram, можете да прегледате списъка с приложения, подобни на Instagram.

Подобни публикации

 1. Край на обажданията за измами и залагания
 2. WhatsApp функция за управление на медиите
 3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
 4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
 5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.