Програма за възстановяване на данни с WorkinToolworkintool data recovery software

Програма за възстановяване на данни WorkinTool Преглед на софтуера за възстановяване на данни<.h2>

Потребителите на Windows могат да се сблъскат със загуба на данни. Това е доста проблем за потребители, които имат важни данни на компютъра си. За щастие, програмата за възстановяване на данни WorkinTool Data Recovery Software осигурява много практично възстановяване на данни.

Преглед на софтуера за възстановяване на данни WorkinTool

Софтуерът за възстановяване на данни WorkinTool поддържа Windows 7, Windows 8, Windows 10 и най-актуалната операционна система Windows 11, така че потребителите, които имат проблеми със загуба на данни, не трябва да се притесняват .

Популярната в цял свят програма ви позволява да възстановявате изтрити документи, снимки, видеоклипове, аудио и други. Софтуерът, който се отличава с 99,9 процента успеваемост , е предназначен да реши всички проблеми, свързани с възстановяването на данни.

Софтуерът за възстановяване на данни WorkinTool извършва възстановяване на твърд диск, възстановяване на RAID данни или възстановяване на външен твърд диск по бърз и практичен начин. Един от най-добрите софтуери за възстановяване на SDHC карти, услугата също възстановява данни от SD карта и USB памет.

С помощта на програмата можете да възстановите файловете, които сте изгубили поради изтриване, форматиране, атака на зловреден софтуер и т.н. Функцията Deep Recovery в програмата извършва дълбоко сканиране.

Може случайно да сте изтрили кошчето, съдържащо важен файл. При нормални условия възстановяването на файла може да е малко неприятно, но софтуерът за възстановяване на данни WorkinTool завършва този процес по практичен начин.

Можете да използвате опцията за филтриране в програмата, за да намерите файловете, които искате да възстановите. Това спестява време. Софтуерът, който предлага много лесна употреба благодарение на модерния си интерфейс, отдава голямо значение на поверителността и сигурността на данните.

Програмата поддържа голям брой файлови формати, включително JPG, PNG, MP4, WAV, OGG, RAR, ZIP, EXE, RAW, TIF, BMP, MKV, AVI. Популярният софтуер също възстановява Word, Excel, PowerPoint документи и PDF файлове.

Днес има много програми за възстановяване на данни, но WorkinTool Data Recovery Software има важни разлики от много услуги. Една от тези разлики е, че програмата е лесна за използване, така че дори нормалните потребители могат да възстановяват данни без затруднения.

Други разлики включват функцията Deep Recovery и 99,9 процента успех. Те извеждат потребителското изживяване на следващото ниво. Възможно е да възстановите файлове от твърд диск, RAID, външен твърд диск, SD карта и USB памет по практичен начин.

Едно от най-важните предимства на програмата е, че има безплатна пробна версия. По този начин можете да изпробвате програмата без да плащате никаква такса и ако ви харесва, можете да закупите програмата.

Платената версия, която предлага 24/7 поддръжка по имейл, има три различни опции: един месец, една година и доживотен. Едномесечната опция е $29,99, едногодишната опция е $39,99, а опцията за цял живот е $49,99.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.