Безплатни приложения / Игри на седмицата (27 декември)igri 27 dekemvri

От какво се състоят безплатните приложения/игри за тази седмица? Ето всички най-добри безплатни приложения и игри, които трябва да изтеглите за седмицата на 27 декември!

Какво очаква мобилните потребители в списъка с безплатни приложения/игри за тази седмица ? Съставихме списък с безплатни приложения и игри за iOS и Android, които всеки потребител на Android и iOS трябва да изтегли за седмицата от 27 декември.

Списък с безплатни приложения / игри на седмицата (27 декември)

Въпреки че приложенията, които са безплатни за кратко време, и приложенията, които са безплатни, не се различават много едно от друго според повечето мобилни потребители, има много подробности, които ще позволят тези две категории да бъдат разграничени една от друга.

Повечето безплатни приложения съдържат реклами. Значителен брой приложения без реклами изискват от потребителите първо да направят покупка в приложението, за да се насладят на някои функции.

Прочети Още: Представен и достъпен Oppo A11s: характеристики и цена!

Недостатъците на приложенията, предлагани безплатно, също могат да повлияят негативно на потребителското изживяване. Ако искате приложения и игри, които придават значение на потребителското изживяване, можете да изберете приложенията/игрите за Android и iOS по-долу, които са безплатни за кратко време.

Намерете приложение, което искате да използвате в списъка по-долу, но в момента нямате достатъчно място на устройството си, за да го използвате? Временно изтрийте приложение и освободете достатъчно място на устройството си, изтеглете безплатно приложението, което искате да изтеглите, и след това го изтрийте от устройството си. По този начин можете да използвате приложението по друг път.

Безплатни Android приложения на седмицата

 • Miracast за Android към телевизор : Това приложение ви позволява да отразявате екрана на вашия смартфон или таблет към вашия смарт телевизор. За този процес приложението трябва да поддържа модела на смарт телевизия. Приложението, което обикновено има цена от 10,89 лв, стана безплатно за кратко време. Miracast For Android to TV, който има оценка 3.9, е оценен от 964 души.
 • Sketch Me Pro : Преди да споделите снимките си в социалните медии, какво ще кажете да направите промяна, като ги превърнете в рисунки? С Sketch Me можете да превърнете всяка снимка в рисунка за секунди. Приложението, което има 3,9 точки, е оценено от 2 хиляди 906 души. Можете да изпробвате Sketch Me Pro, който е безплатен за кратко време.
 • Resize Me : Това приложение ви позволява да преоразмерявате снимки, които искате да качите в приложения за социални медии като Facebook или Instagram или да ги споделите с някой друг, като същевременно запазите тяхното качество.
 • BlackCam Pro : Преди време това приложение имаше цена от 0,83 стотинки , но беше достъпно за безплатно изтегляне за много кратко време. Ако сте от онези, които оценяват успеха на черно-белите снимки да ги върнат към старите времена, определено трябва да опитате това приложение за камера. Приложението, което има 4,3 точки, е оценено от 2 хиляди 748 души.
 • Gif Me : Търсите кратък и практичен начин за създаване на анимирани изображения? Gif Me ви дава възможността да заснемете 14 секунди кадри, плюс това ви позволява да редактирате и директно да споделяте движещото се изображение с функции като филтри в реално време, имейл и споделяне в социалните медии.

Безплатни Android игри на седмицата

 • Zombie vengers Stickman War Z : Ние се бием със зомбита в тази игра. Нашият герой има специални правомощия в продукцията, където няма реклама. Опитваме се да унищожим зомбитата, като използваме специални сили и оръжия за меле.
 • Message Quest : Въпреки че тази игра е приключенска игра, в която можете да се изгубите, главният ви герой е много сънлив човек и има свят, който трябва да спасите. Message Quest, който има 4,2 точки, е оценен от 28 хиляди 254 души. Това показва колко успешна е играта.
 • Manoir : В жанра на платформените игри Manoir ние контролираме боб. Можете да започнете да играете Manoir, която е двуизмерна игра, като я изтеглите безплатно в рамките на кампанията.
 • Cytus II : Разработена от Rayark Games, Cytus II е много успешна музикална ритъм игра. Продукцията, която включва много музика, предлага приятно игрово изживяване. Можете да изтеглите Cytus II, който обикновено струва 1,97 лВ безплатно в рамките на кампанията. Успешната игра, която има 4,2 точки, беше оценена от 122 хиляди 321 души.

Безплатни iOS приложения на седмицата (iPhone / iPad)

 • Shine – Sparkle Camera : Ако търсите приложение за добавяне на ефекти към вашите видеоклипове и снимки, можете да дадете шанс на приложението, наречено Shine – Sparkle Camera. В приложението има и цветни филтри, което включва много ефекти.
 • Search Ace Pro : Подобрявайки значително изживяването при сърфиране в интернет, Search Ace Pro стана безплатен за кратко време. Можете да изтеглите приложението, което има бързо търсене в мрежата, YouTube картина в картина и много други функции, на вашето устройство безплатно в рамките на кампанията и да започнете да го използвате.
 • Memos-Voice : Това приложение ви позволява да добавяте снимки и бележки към гласови записи. Приложението, което привлича вниманието с успешния си потребителски интерфейс, също има някои инструменти, които ви позволяват да редактирате звуците, които сте записали. Memos-Voice, който има оценка 4,6, е оценен от 333 души.
 • Приложение за скенер : С това приложение можете да сканирате паспорти, шофьорски книжки, договори, бележки, фактури или документи и да споделяте сканираните документи с други хора. Приложението Scanner, което поддържа PDF и JPEG, също има функцията за добавяне на подпис.
 • Rollit – Приложение за прехвърляне на снимки: Това приложение ви позволява да прехвърляте снимки и видеоклипове от компютър в галерията на вашия iPhone. Посочено е, че съдържанието, прехвърлено чрез приложението, което е лесно за използване, не губи качество. Успешното приложение поддържа голям брой разширения, включително JPG, JPEG, MP4, M4V и 3GP.
 • Videdit : Ако търсите приложение за редактиране на видео за iPhone или iPad, можете да опитате Videdit. С успешен потребителски интерфейс, приложението ви помага да направите вашите видеоклипове по-впечатляващи. Приложението, което има 4,5 точки, е оценено от 591 души.
 • English Words 4 начинаещи : Това приложение е много полезно за потребители, които искат да научат английски. С English Words 4 Beginners можете да откриете нови английски думи и да научите как да ги произнасяте. Нека отбележим, че има само iPad версия на приложението.

Безплатни iOS игри на седмицата (iPhone / iPad)

 • Lost Maze : Lost Maze, която има много успешна графика, е игра с лабиринт. В продукцията има общо 4 глави и 60 нива, която включва елементи от пъзел. Вие помагате на Misty в мобилната игра, която има лесен геймплей.
 • Ravon : Продукцията, която за кратко стана безплатна, включва много успешна музика. Ритъм играта, която има 4,7 точки, е оценена от 29 души. Има различни трудности при производството, което включва качествени визуални ефекти.
 • Taboo : Продукцията, която има много успешен потребителски интерфейс, пренася популярната игра Taboo в дигиталната среда. Можете да играете Taboo игра на iPhone или iPad. Продукцията, която включва 500 карти, има много режими като двама играчи и местно парти.
 • Trigono : Trigono, където рефлексът е от голямо значение, се харесва на играчите, които обичат игрите с умения. Мобилната игра, която има 4,6 точки, е оценена от 43 души. В рамките на успешната производствена кампания можете да го изтеглите безплатно на вашето устройство и да започнете да играете веднага.
 • Discard : Ако търсите игра с памет за вашия iPad или iPhone, можете да дадете шанс на мобилната игра Discard. Трябва да имате предвид картите за игра, които срещате в продукцията, която има поддръжка на тъмен режим.
 • YourSudoku : YourSudoku, който включва повече от 10 хиляди игри судоку, стана безплатен за кратко време. Мобилната игра, която има различни нива на трудност, има 3,8 точки.
 • Extreme Car Parkour Racing 3D : Безплатно за кратко време, Extreme Car Parkour Racing 3D се харесва на играчите, които обичат състезателния жанр. Можете да се забавлявате в играта с различни превозни средства.

Подобни публикации

 1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
 2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
 3. Asus Rog съюзник
 4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
 5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.