Безплатни приложения и игри за Android и iOS, които не трябва да пропускате!bezplatni igri za ios i android

Какво има в списъка с безплатни игри / приложения за кратко? Ето списъка с безплатни приложения / игри за Android и iOS, които не трябва да пропускате!

Безплатните игри / приложения в списъка могат да бъдат изтеглени само за кратко без никакво плащане. Независимо дали използвате операционни системи Android или iOS, не забравяйте, че в списъка има приложения и игри, които можете да изтеглите безплатно. 

Най-добрите безплатни игри / приложения

Повечето от безплатните приложения / игри за Android и iOS в списъка по-долу предлагат първокласна версия, за разлика от безплатните за изтегляне приложения / игри. Това означава, че повечето приложения са без реклами. Ограниченията за безплатни приложения не са включени в значителна част от тези приложения.

Прочети Още: HONOR 50, HONOR 50 SE и HONOR 50 Pro Обявени характеристики и цени

Безплатни приложения за Android за кратко (2021)

 • Аудио рекордер : Благодарение на това приложение можете практически да записвате аудио. Audio Recorder, който има успешен потребителски интерфейс, има много теми. Можете да персонализирате темите, като изберете тази, която искате. Приложението, което обикновено има цена от 1.99 ЛВ, стана безплатно за кратко време в рамките на кампанията.
 • Фалшиво GPS местоположение : Ако искате да промените GPS местоположението на вашия смартфон, можете да опитате Face GPS Location. Благодарение на това приложение можете да промените местоположението си практически до всяка точка на света. Приложението, което обикновено струва 1.89 ЛВ, стана безплатно за кратко време. Ако търсите такова приложение, не бива да пропускате тази възможност.
 • Milky Launcher Pro : Ако сте отегчени от текущия потребителски интерфейс на вашия смартфон и търсите приложение за стартиране, можете веднага да изпробвате приложението, наречено Milky Launcher Pro. Milky Launcher Pro, който обикновено има цена от 17.99 ЛВ, беше безплатен за кратко време. Посочено е, че в приложението няма реклами.

Безплатни игри за Android за кратко (2021)

 • Speed ​​Math 2018 – Pro : Ако търсите математическа игра, определено трябва да дадете шанс на Speed ​​Math 2018 – Pro. В тази игра, вместо да отговорим на четирите операционни въпроса, ние решаваме дали отговорите са верни или неверни. Трябва бързо да решите, защото имате много кратко време за всеки въпрос. Забавната математическа игра Speed ​​Math 2018 – Pro обикновено има цена от 1.50 ЛВ, но за кратко време стана напълно безплатна.
 •  Cytus II : Разработен от Rayark Games, Cytus II е много успешна игра за музикален ритъм. Продукцията, която включва много музика, предлага приятно игрово изживяване. В момента можете да изтеглите Cytus II, който обикновено струва 2.50 ЛВ, безплатно.
 • City Destructor HD : City Destructor HD, където се опитваме да унищожим града с ограничен брой бомби, има много успешна графика. Можете да изтеглите мобилната игра, която се продава с цена от 2 ЛВ, но става безплатна в рамките на кампанията, на вашето устройство и да започнете да играете.
 • Dungeon Corporation : Ако търсите ролева игра, можете да дадете шанс на Dungeon Corporation. В момента можете безплатно да изтеглите мобилната игра, разработена от Bigshot Games, на вашето устройство.
 • RPG на всички : RPG на всички с 16-битова графика е много успешна ролева игра. Можете да се биете с играчи от цял ​​свят в играта, която включва и PvP режим. В играта има и ежедневни награди.
 • Grow Spaceship VIP : Ако търсите ретро продукция, можете да опитате играта, наречена Grow Spaceship VIP. Можете да надстроите космическия кораб в играта, където унищожаваме враговете, с които се сблъскваме.
 • Missile Dude RPG : Ако търсите игра за отбранителна кула, можете да разгледате Missile Dude RPG. Можете да отворите ново оборудване с парите, които печелите в играта.
 • Stickman Legends Premium : Stickman Legends Premium, който стана безплатен за кратко време, е много успешна екшън игра. Можете да прекарате приятно в играта с качествена графика.
 • Timing Hero PV : С 8-битовата графика Timing Hero PV се харесва на играчи, които обичат ролевите игри. Можете да изтеглите безплатно играта с цена от 6.19 ЛВ на вашето устройство и да започнете да играете.
 • WindWings Premium : Можете да изживеете изпълнени с екшън моменти в WindWings Premium, което се харесва на играчи, които обичат да ги изстрелват. Посочва се, че в играта няма реклами.

Безплатни iOS приложения за кратко време (iPhone / iPad)

 • Цветна хармония : Благодарение на това приложение можете да подредите приложенията, инсталирани на вашия смартфон, според техните цветове. Например можете да позиционирате приложенията с червен цвят от едната страна и приложенията със син цвят от едната страна.
 • Карти за вдъхновение VPP : Ако търсите приложение, където можете да създавате диаграми и диаграми, определено можете да опитате това приложение. С Inspiration Maps VPP можете да правите бележки и да планирате.
 • Juice Watch : С това приложение можете бързо да проверите нивото на батерията на iPhone на екрана на Apple Watch. Можете да изтеглите лесното за използване приложение сега, безплатно.
 • Klipped : В приложението няма елементи, които да ви разсейват, докато пишете. Така че можете да се съсредоточите върху статията. Можете да изтеглите Klipped, който има минимален дизайн, на вашето устройство, без да плащате никаква такса.
 • Бележка за безопасност + : Ако търсите приложение за безопасно водене на бележки, можете да разгледате приложението, наречено Safety Note +. Бележка за безопасност + защитава бележките, които правите от достъпа на трети страни.
 • Starlight – Разгледайте звездите : С това приложение можете да научите за звездите, като държите камерата на смартфона си към небето. Има и информация за планетите.

Безплатни iOS игри за кратко (iPhone / iPad)

 • Chinese Checkes Master : Игра, която не бива да се пропуска от тези, които искат да играят китайски шашки, Chinese Checkers Master поддържа до 6 играчи. Можете да изтеглите продукцията на вашето устройство, без да плащате никаква такса и да започнете да я възпроизвеждате.
 • Flappy Me : В Flappy Me, който много прилича на Flappy Bird, ние се опитваме да спечелим повече точки, без да удряме препятствия.
 • Break Brick Out : Ако търсите игра за стил на разбиване на тухли, можете да дадете шанс за Break Brick Out. Има два различни режима и много нива в играта.
 • Cytus II : Можете да играете безплатно играта за музикален ритъм Cytus II на вашия iPhone и iPad безплатно.
 • Внимание! : Heads Up! От Warner Bros. Това е проста и забавна игра за познаване.
 • Земя и замъци : Можете да се забавлявате с Земя и замъци, която има графики в пикселен стил.

Подобни публикации

 1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
 2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
 3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
 4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
 5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.