Casper стартира анкета за името на новия модел Excalibur: Присъединете се сега!casper excalibur

Започна проучване за името на новия модел Excalibur. И така, как да участвам в анкетата, която Каспър стартира? Ето всички подробности по темата!

Търси се име за новия модел Excalibur . Casper, една от най-важните компании в областта на технологиите, стартира проучване за името на новия си лаптоп за игри. Можете да помогнете да определите името на новия компютър, като участвате в анкетата, инициирана от компанията.

Прочети Още: НАСА стартира 2 мисии за изследване на Венера

Как да участвам в проучването за името на новия модел Excalibur?

  • Първо посетете страницата на Casper „Проучване на Excalibur“ чрез уеб браузъра, инсталиран на вашето устройство .
  • На уебсайта има 5 опции: „G911“, „G900 Pro“, „G990“, „G900 Core“ и „Other“. Можете или да изберете едно от имената, определени от компанията, или да напишете името, което искате, като щракнете върху опцията „Други“.
  • След като изберете името на модела, щракнете върху бутона „Анкета за гласуване“. След като завършите този процес, вие ще участвате в анкетата.

Casper стартира проучване за името на новия модел игрален лаптоп, който привлича вниманието с мощния си хардуер. Обръщайки се към потребителите със слогана „Търсене на име за шампиона“, Excalibur каза, „Какво мислите, че трябва да бъде името на чисто новия Excalibur?“ постави въпроса. Името на новия компютър ще се определя от гласовете на потребителите.

В проучването има 5 опции: „G911“, „G900 Pro“, „G990“, „G900 Core“ и „Other“. Потребителите могат да изберат едно от четирите имена, определени от компанията, или да изпратят собствено предложение чрез опцията „Други“. Анкетата ще приключи след определен период от време. Поради тази причина е полезно да участвате бързо в анкетата.

Новият компютърен модел на компанията ще се хареса на геймърите, дизайнерите и много корпоративни служители, които искат да имат висока скорост и производителност. Новият модел, проектиран от Excalibur, включва графична карта от серия RTX 3000.

Компютърът, захранван от 11-то поколение процесор Tiger Lake-H, има 16-инчов размер на екрана. Екранът на компютъра предлага 2.5K Quad HD резолюция, честота на опресняване 165 Hz, яркост 500 нита и време за реакция 5 ms. Със своята успешна технология за показване, устройството предлага на геймърите и дизайнерите преживяване на лаптоп с високи цветове на голям екран.

RGB клавиатурата, която се превърна в незаменима част от игралния компютър, също се предлага в това устройство. Компютърът, който предлага поддръжка на Thunderbolt, има Wi-Fi функция Killer. Устройството, което има специален метален дизайн, е много категорично както в дизайна, така и в изпълнението.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.