Чатботът с изкуствен интелект на Snapchat може да бъде забраненchatbot ai snapchat

Чатботът с изкуствен интелект на Snapchat може да бъде забранен: В процес на преглед!

Чатботът с изкуствен интелект на Snapchat беше подложен на проверка след поредица от опасения и проблеми, които създаде. Ето подробностите! Чатботът с изкуствен интелект на Snapchat My AI е изправен пред някои противоречия от известно време. По отношение на този изкуствен интелект, който също се разглежда от правителствата, регулаторен орган в Обединеното кралство спомена потенциалните рискове за неприкосновеността на личния живот на децата и отправи предупреждения.

Притесненията се фокусират главно върху поверителността на децата и предполагаемия неуспех на Snap да оцени рисковете за поверителността на своя чатбот преди официалното му стартиране. Ако няма действие или изявление от служители на Snapchat относно споделените опасения, приложението може да бъде забранено в Обединеното кралство.

Великобритания може да забрани използването на Snapchat

Чатботът My AI на Snapchat беше представен през февруари. Първоначално продуктивният чатбот, задвижван от AI , беше ексклузивен за абонати на Premium и щеше да се използва като виртуален приятел, който можеше да отговаря на въпроси и да дава съвети. След първоначален период на тестване чатботът беше предоставен на всеки, който използва Snapchat, включително непълнолетни потребители.

Microsoft ще представи скоро свой собствен чип с изкуствен интелект!

Разбира се, нещата не вървяха по начина, по който служителите на Snapchat искаха. Въпреки че твърди, че има стриктни функции за модериране и защита, има много случаи, в които чатботът дава неподходящи съвети.

В отговор на предупреждението на регулатора, Snap подчерта, че се е ангажирал да защитава поверителността на потребителите и преразглежда решението на ICO. Компанията заяви, че ще продължи да си сътрудничи с ICO, за да се увери, че се чувстват добре с процедурите за оценка на риска на компанията. Какво мислите за опасенията, създадени от изкуствения интелект? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.