Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?whatsapp chatgpt

Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

ChatGPT, стартиран от OpenAl през 2022 г., се използва и в WhatsApp на мобилни телефони. Ето как да използвате ChatGPT в WhatsApp! Днес WhatsApp, както всички знаем, се превърна във важен инструмент за бизнеса да взаимодейства с клиентите си. WhatsApp, който има повече от 2 милиарда глобални потребители, играе активна роля в увеличаването на продажбите на продукти и услуги.

Бизнесът обаче може да има проблеми с управлението на големи обеми съобщения в множество прозорци за чат в WhatsApp. Особено ръчното създаване на съобщения е много предизвикателно. Поради всички тези причини фирмите могат да получат поддръжка от чат робота ChatGPT с изкуствен интелект.

ChatGPT , който напоследък стана много известен в обслужването на клиенти , привлича вниманието със своите човешки отговори. Можете да използвате ChatGPT, който се откроява със способността си да разбира различни теми веднага, в WhatsApp, като използвате няколко метода. Ето как да използвате ChatGPT в WhatsApp!

Топ 5 метода за използване на ChatGPT в WhatsApp

Можем да изброим най-добрите методи за използване на ChatGPT в WhatsApp, както следва:

1. Създаване на базиран на изкуствен интелект чатбот

Създаването на чатбот е сред най-добрите начини за използване на ChatGPT в WhatsApp. Благодарение на чатботовете отговорите могат да бъдат автоматизирани. На често задавани въпроси от клиенти също се отговаря 24/7. ChatGPT API е интегриран в WhatsApp чрез инсталиране на различни приложения на телефона. Чрез създаването на интелигентен чатбот проблемите на клиентите могат да бъдат разбрани и да им се отговори подробно без човешка намеса.

С помощта на ChatGPT в WhatsApp могат да се решат следните проблеми и други;

  • Проблеми с плащането
  • Заявки за статус на поръчка
  • Промени в акаунта
  • Възстановявания
  • Сложни проблеми на клиента и др.

AI ​​чатботът е обучен на бизнес данни за естествени разговори. За широки клиентски заявки нивото на информация винаги се надгражда.

2. Предоставя персонализирани препоръки

ChatGPT също така предлага персонализирани предложения въз основа на минали разговори и клиентски данни. Пример за това е, когато магазините за електронна търговия програмират ChatGPT на WhatsApp, за да предложат специални предложения за покупка на всички клиенти.

Благодарение на персонализираните предложения клиентите започват да се чувстват по-специални. По-специално, по-голямо предимство за марката е да предлага персонализирани предложения, вместо да публикува общи реклами.

3. Анализ на настроенията на клиентите

ChatGPT може да оцени всяко съобщение на клиенти според различни параметри. спешно, удовлетворение и др. Използват се параметри като. Той подобрява изживяването на потребителите и също така е много ефективен при анализирането на събраните данни за настроенията.

4. Споделяйте полезни статии

Полезни статии могат да се споделят с помощта на ChatGPT в WhatsApp. ChatGPT е много напреднал по отношение на възможностите за естествен език. ChatGPT се използва за предоставяне на полезни статии и ръководства за закупуване чрез WhatsApp. ChatGPT създава статии за кратко време в съответствие с клиентските заявки. Благодарение на полезните ръководства решенията за покупка на клиентите се вземат съзнателно.

5. Превод на речи

Бизнеси, разширяващи се в световен мащаб, могат да получат помощ за превод на разговори от ChatGPT. ChatGPT може лесно да разбира съобщения, съставени на регионални езици. Може автоматично да превежда съобщения. Той също така има функцията да свързва клиенти със съответните търговски представители. Той може също така да провежда продуктови пускания и кампании в множество държави едновременно.

Приложения за използване на ChatGPT в WhatsApp

Следните приложения се използват за използване на ChatGPT в WhatsApp:

1. Купете Shmooz

За да използвате ChatGPT в WhatsApp, може да се използва приложението Shmooz Al. ChatGPT може да се използва директно в WhatsApp чрез инсталиране на Shmooz Get на телефона. За да направите това, трябва да влезете в WhatsApp от уебсайта на Shmooz Al.

2. BuddyGPT

ChatGPT в WhatsApp може да се използва и с BuddyGPT. BuddyGPT се състои от платени и безплатни опции. BuddyGPT има обработка на естествен език. Той използва алгоритми с изкуствен интелект, за да отговори правилно на съобщенията. BuddyGPT използва технологията OpenAl. BuddyGPT също помага за повишаване на ефективността на комуникацията и подобряване на потребителското изживяване.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.