Нова функция за промяна на цвета на WhatsAppwhatsapp funktsia za promyana na tsveta

Новата функция на WhatsApp вече ви вълнува: Очакваната функция идва!

WhatsApp най-накрая предлага функцията, която много потребители искат от години. Беше споделена особено подходяща екранна снимка. Ето подробностите! Потребителите на WhatsApp по-рано бяха информирани за тематична функция , където могат да променят цвета на приложението и да избират от определени цветове. Докато WhatsApp продължава да развива тази функция, беше обявено, че предстои друга нова подобна функция.

Оказва се, че приложението в момента работи върху нова функция за персонализиране на цвета на балончетата за чат в прозорците за разговори. По този начин WhatsApp осветява, че потребителите ще могат да създадат по-персонализирана платформа през следващите дни.whatsapp funktsia za promyana na tsveta

Функция за промяна на цвета на балончето за чат в WhatsApp

В екранната снимка, споделена от WaBetaInfo, виждаме, че може да се направи директна промяна на цвета в балончето за чат на приложението. Тук си струва да се отбележи, че WhatsApp все още тества.

Докато възможността за промяна на основния цвят на логото на приложението продължава да се разработва преди няколко месеца, изглежда, че скоро ще бъде възможно да се направи подобна промяна в балончетата за чат. Въпреки че синият цвят се появява в примерната снимка, няма ясна информация каква точно цветова палитра ще предложи WhatsApp.

Изглежда, че тази функция е била изисквана от определена аудитория от години и най-накрая дава резултати. Не се смята, че функцията за персонализиране на цвета на балона за чат ще се предлага с цветови опции, които могат да повлияят негативно на изживяването на съобщенията на потребителите.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.