Чувствайте се навън: Най-добри фонови звуциfon, zvutsi, relax

Ако тишината ви притеснява в днешно време, когато работим от дома си, ние сме тук с уебсайтовете, които можете да използвате за най-добри фонови звуци.

В днешно време, когато ще останем в домовете си дълго време поради Covid-19, може да искате да промените атмосферата във вашия дом. В този момент ние сме тук с уебсайтове, които можете да използвате за най-добрите фонови звуци със звук от кафе, звук от природата и много други звуци .

Кои са най-добрите уебсайтове, които можете да използвате за фонов шум?

  • Кофитивност
  • Noisli
  • Тихо мърморене

Прочети Още: Какво е OIS и EIS? Какво прави? Кое е по добре?

Едно от нещата, които може би сте забелязали у дома е, че тишината е наистина скучен детайл. Можете да включите музика, видео, телевизионно предаване или филм, за да се отървете от тази тишина, но всичко това прави фокусирането все по-трудно. Така че те не са много ефективни, когато правят бизнес.

На този етап можете да помислите за получаване на помощ от различни уебсайтове, които ви предлагат звуците на кафенетата, които пропускате да работите, или звуците на природата, за които сте копнели.kafe, turasa, restorant

1. Кофитивност (Coffitivy)

 

Ако това, което искате, е звук в кафенето, Coffitivy може да е точно за вас. Въпреки че не ви позволява да създавате свои собствени плейлисти, можете да избирате от различни претъпкани настройки, да си направите кафе в кухнята и да продължите да работите.

2. Noisli

Noisli е по-ориентирана към природата услуга. В този момент можете да избирате между звуците на дъжд, вятър, мълния, горяща камина или други подобни. Трябва да си създадете акаунт, за да се възползвате от Noisli. Също така трябва да ви напомним, че услугата предлага някои гласове срещу заплащане. От друга страна, гамата от безплатни опции също е напълно задоволителна.

3. Тихо мърморене (A Soft Murmur)

Притежавайки много прост потребителски интерфейс, A Soft Murmur е една от услугите, които можете да изберете. На този уебсайт е възможно да създадете микс чрез регулиране на силата на звука на различни звуци. Така че можете сами да решите колко дъжд, колко мълния или колко птичи шум искате да чуете.slushane, muzika, relax

Всички услуги в този списък имат полезни функции и отново всички те могат до известна степен да намалят тишината в околната среда. В допълнение към тези звуци ще бъде възможно да се създаде приятна атмосфера, като се добави класическа музика с тих глас.

И така, какво мислите за този списък? Кое е вашето предпочитание сред уебсайтовете в този списък? Не забравяйте да споделите своите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как мога да видя моите опаковани плейлисти в Spotify?
  2. Защо златото е толкова ценно?
  3. Как да намеря някой в Тиндър?
  4. Сайт за запознанства Tinder
  5. Каква е разликата между Stereo и Mono?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.