Главният изпълнителен директор на Coinbase продължава да обвинява Apple

coinbase ceo apple

Изпълнителният директор на Coinbase Брайън Армстронг заявява, че е раздразнен от постоянните бариери на Apple пред иновациите в крипто приложението.

Брайън Армстронг, главен изпълнителен директор и съосновател на Coinbase, разкритикува Apple за нейните „потенциални проблеми“ в последния епизод на Superstream Podcast.

Армстронг беше гост в епизода на 20 април на Superstream Podcast, за да говори за текущото състояние на криптовалутата, предприемачеството и компанията, която той е съосновател на Coinbase. Coinbase е платформа за обмен на криптовалута, която позволява на потребителите да купуват и търгуват с популярни криптовалути на настолни и мобилни устройства. Приложението Coinbase е 18-ото най-популярно приложение за финанси в App Store, както отбелязва 9to5mac.

На въпрос дали Coinbase ще пусне собствен хардуерен портфейл за криптовалута, Армстронг посочи, че повечето хора не вярват, че той ще носи отделен портфейл, използван изключително за криптовалута. Армстронг заявява, че повечето хора смятат, че би било по-удобно да използват нещо в телефона си. той обаче вярва, че толкова голяма технология е трудно да се осигури с функциите, необходими, за да направи удобен за употреба портфейл, базиран на телефона, достъпен.

Армстронг критикува Apple

Прочети Още: Приложения с които можете да изпращате съобщения анонимно

„Apple не са били много добри с крипто досега, те всъщност са забранили редица функции, които искаме в приложението.“

Въпреки че Армстронг не казва кои функции са забранени, той казва, че вярва, че крипто-съвместимите телефони ще станат необходими и популярни в бъдеще.Това не е първият път, когато Армстронг говори срещу Apple. Още през 2020 г. той твърди, че разпоредбите на App Store на Apple възпрепятстват иновациите в пространството на криптовалутите.

През юни 2021 г. крипто-базираната Coinbase Card стана достъпна за използване в Apple Wallet. Картата позволява на потребителите да харчат криптовалута в брой по целия свят. Потребителите могат също да купуват криптовалута на Coinbase с Apple Pay.

Подобни публикации

  1. Ефективност на батерията на iPhone с инсталиран iOS 16
  2. Мета работи върху изкуствен интелект, който може да разчита мозъчни вълни
  3. Audi разкрива нов електрически автомобил Activesphere
  4. AMD обявява датата на представяне на процесорите от серия Ryzen 7000
  5. Представена е пилотна технология Xiaomi за автономно шофиране

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.