LG V60 ThinQ 5G получи актуализация на Android 12lg v60 thinq 5g android 12

LG обяви в пътната карта, която сподели по-рано, че ще продължи да изпраща актуализации на много от своите телефони, въпреки че се оттегля от индустрията.

LG V60 ThinQ 5G беше флагманският смартфон на LG през 2020 г. Твърди се, че устройството е последният жизнеспособен 5G телефон на компанията на пазара и както знаем, марката вече напълно напусна индустрията на смартфоните, но изглежда компанията все още спазва обещанието си за софтуерни актуализации. V60 ThinQ 5G получава най-новата актуализация на Android 12 днес.

LG V60 ThinQ в САЩ, особено моделите T-Mobile, получава актуализация на Android 12. Изненадващо е, че телефонът не е в списъка на LG с устройства, отговарящи на условията за актуализация на Android 12, но все още го получава. Изглежда, че LG иска да предложи най-новите актуализации на повечето от своите смартфони от висок клас. Например, наскоро LG Velvet получи актуализацията на Android 12 в Южна Корея.

Прочети Още: Главният изпълнителен директор на Coinbase продължава да обвинява Apple

Подробности за актуализацията на LG V60 ThinQ 5G, Android 12

Номерът на компилацията на актуализацията е SKQ1.211103.001 и актуализацията е с размер 1,17 GB. Няма много информация в регистъра на промените, защото най-вече споменава корекции на грешки, сигурност и подобрения на системата. Актуализацията носи със себе си и актуализацията за сигурност от март 2022 г. Поздравления за възхитителната поддръжка на LG, тъй като тя е нова, ако не и най-новата.

Засега, както споменахме по-горе, устройствата V60 ThinQ, закупени от САЩ, получават известие за OTA актуализация, но актуализацията ще дойде и на световния пазар. Можете ръчно да проверите дали актуализацията е налична, като отидете на Настройки > Актуализация на софтуера. Очаква се глобалното разпространение на актуализацията да отнеме известно време.

И така, какво мислите по тази тема? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.