Уточнена датата на издаване на A Quiet Place 3!A Quiet Place 3

Paramount Pictures обяви в официалния си акаунт в Twitter, че A Quiet Place 3 ще излезе по кината през 2025 г., след като спин-офът на сериала беше пуснат през 2023 г.

Paramount Pictures обяви, че A Quiet Place 3 ще излезе по кината през 2025 г., след спин-оф във франчайза през 2023 г. Серията на ужасите се развива в постапокалиптичен свят, опустошен от извънземна раса, която преследва плячката си строго чрез звук. Извънземната раса, която атакува човечеството след аварийно кацане на Земята преди няколко години, повлече епохата до неотделима точка. Ето подробностите!

Тихо място 3 ще излезе през 2025 г

Сценарният дует Брайън Уудс и Скот Бек разработиха историята и сценария за оригиналния филм A Quiet Place, режисиран от Джон Красински, и пренаписаха материала. И двата филма „Тихо място“ описват приключенията на Евелин Абът и нейните деца Регън и Маркъс, докато се борят да оцелеят в новия световен ред, пътувайки от изолираната си ферма до града, след като са били нападнати от извънземни.

Емили Блънт води актьорския състав и на двата филма заедно с Милисънт Симъндс и Ноа Джуп. Филмите за тихо място постоянно получават добри отзиви от критици и публика за тяхната атмосфера, изпълнения и изграждане на света, а Paramount изглежда ще продължи да се разширява, благодарение на успеха в бокс офиса на A Quiet Place, част 2. Близо година след излизането на последния филм, Paramount обяви, че A Quiet Place 3 официално ще пристигне през 2025 г.

Прочети Още: Свързване от компютър към телефон с TeamViewer

Студиото също така потвърди, че спин-оф филм, режисиран от Майкъл Сарноски, ще излезе по кината през 2023 г. Благодарение на продължаващия успех и на двата филма „Тихо място“, Paramount потвърди, че в края на 2020 г. е в ход разработването на спин-оф филм. Интересното е, че съобщението на Paramount, че A Quiet Place 3 ще излезе по кината през 2025 г. идва по-малко от месец след като студиото обяви, че предишното му продължение е отложено за септември 2023 г. поради пандемията от COVID-19.

Въпреки че първоначално датата от 2023 г. е била планирана за три филма, новите планове изглежда показват, че спин-офът е в по-нататъшно развитие от другия филм, или че студиото се интересува от тестване на водите за по-нататъшни разширения, преди да се върне към главния филм на филма. сюжетна линия. Докато зрителите очакват повече информация за A Quiet Place 3 и неговия спин-оф, те вече могат да преразгледат първите два филма, пуснати на Paramount+.

И така, какво мислите по тази тема?  Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  2. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  3. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  4. Какво е Google Bard? Как да използвам?
  5. Tinder актуализира своите насоки на общността

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.