Как да използвате безплатно Microsoft Office?ms,office

Как да използвам Microsoft Office безплатно? Можете да изпробвате начините за безплатно използване на Office, които сме изброили в това ръководство, което сме подготвили за вас.

Microsoft Office, който се превърна в неразделна част от живота ни от много години, се харесва на широка аудитория, от студенти до служители. Но как да използвате Microsoft Office безплатно ? В тази статия, която сме подготвили за вас, ние сме тук с начини да използвате Office безплатно.

Как да използвате безплатно Microsoft Office?

 • Метод 1:  Възползвайте се от безплатния план за студенти на Microsoft Office.
 • Метод 2:  Използване на уеб версията на Microsoft Office.
 • Метод 3:  Използване на пробна версия на Microsoft Office.
 • Метод 4:  Безплатна употреба с мобилна версия на Microsoft Office.

Ако често използвате офис програми като Word, PowerPoint или Excel и искате да получите пълен достъп до тези програми, трябва да платите годишна такса от 549,99 TL. Тази сума наистина е висока цена за почти всички нас, особено за студентите. От друга страна е възможно да използвате тези програми напълно безплатно.

Прочети Още: Nvidia пусна готов за игра драйвер за Elden Ring!

Метод 1: Използване на безплатния план за студенти на Microsoft Office

 • Стъпка 1 – Посетете уебсайта на Office 365.
 • Стъпка 2 – Въведете имейл адреса на вашия студент в полето тук.
 • Стъпка 3 – Щракнете върху бутона „Първи стъпки“ по-долу.
 • Стъпка 4- Потвърдете имейла за потвърждение, изпратен на вашия имейл адрес.
 • Стъпка 5 – Готови сте да го използвате безплатно.

Много образователни институции ви позволяват да използвате софтуера на Microsoft Office безплатно. Всичко, което трябва да направите, е да  посетите образователната страница на Office 365 и да въведете своя студентски или академичен имейл адрес в полето на тази страница.

Ако вашата образователна институция има споразумение, можете да използвате програмите на Office безплатно. Трябва да се отбележи, че този метод е валиден само за университети и студенти и учители в гимназията и предучилищното образование не могат да се възползват от него.

Метод 2: Използване на Microsoft Office Web Edition

 • Стъпка 1 – Посетете уебсайта на Office 365.
 • Стъпка 2 – Влезте с имейл адреса, който сте използвали.
 • Стъпка 3- Натиснете бутона „Безплатен уеб офис“.
 • Стъпка 4 – Готови сте да го използвате безплатно.

Без значение какво устройство използвате, можете да получите помощ от безплатната услуга Web Office . Можете да създавате, редактирате или запазвате целия популярен офис софтуер като Excel, PowerPoint и Word с Web Office, който можете да стартирате само през интернет браузъра.

Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата на Office 365 и след това да влезете с акаунт, който използвате. След това трябва да продължите, като изберете опцията Безплатен уеб офис от екрана, който се показва. Това е всичко! Готови сте за употреба.

Метод 3: Използване на пробна версия на Microsoft Office

 • Стъпка 1 – Посетете уебсайта на Office 365.
 • Стъпка 2 – Щракнете върху бутона „Опитайте безплатно за 1 месец“ на екрана.
 • Стъпка 3 – Влезте с имейл адреса, който сте използвали.
 • Стъпка 4 – Готови сте да го използвате безплатно!

Ако имате нужда от софтуера на Office само за кратко време, можете също директно да се възползвате от пробната версия. Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата на Office 365 и да кликнете върху бутона „Изпробвайте безплатно за 1 месец“ на тази страница.

След това влезте с акаунт, който използвате, и след това изтеглете програмата Office 365 на вашия компютър. След това активиране ще можете да изпробвате целия софтуер на Office като Excel, PowerPoint и Word безплатно за един месец.

Метод 4: Използване на Microsoft Office Mobile Edition

 • Стъпка 1 – Изтеглете приложението Microsoft Office Mobile.
 • Стъпка 2 – Влезте с имейл адреса, който сте използвали.
 • Стъпка 3 – Готови сте да го използвате безплатно!

Мобилните приложения на Microsoft Office могат да се използват безплатно на смартфони и таблети. Така че, ако имате iPhone, iPad, смартфон с Android или таблет с Android, можете да използвате тези програми безплатно. Така че можете да създавате, редактирате и запазвате файлове.

Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението Microsoft Office Mobile на вашия смартфон или таблет от връзката по-долу и да го инсталирате. След това можете да започнете да го използвате веднага, като влезете с акаунт, който използвате.

Разбира се, в допълнение към всички тези стъпки, можете да използвате някои програми или онлайн услуги, които са алтернативи на Microsoft Office. Повечето от тези приложения могат да се използват напълно безплатно, така че не е необходимо да плащате нищо.

И така, какво мислите за темата, която включихме в нашето безплатно ръководство за Microsoft Office? Помогна ли ви информацията, съдържаща се тук? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.