Ефективно лечение на рак може да е открито за първи път

dr efektivno lechenie rak

За първи път беше завършено ново проучване върху пациенти с рак на ректума, като всички пациенти бяха успешно в лечението. Ето подробностите!

Нов експеримент с рак също беше бременна с изненадващи резултати от изследователите, участвали в експеримента. Скорошен експеримент с пациенти с рак на ректума доведе до възстановяване на всички пациенти. Беше забелязано, че ракът, който не може да бъде открит чрез етапи като ендоскопия и физикален преглед, изчезна при всички пациенти, участващи в експеримента.

Най-песимистичната гледна точка засега е, че този експеримент се състоеше от 18 души. Тъй като експериментът е проведен с относително малко хора, се очаква тестовете да бъдат проведени с по-голяма група в следващия процес.

Прочети Още: 3D отпечатано ухо, трансплантирано на човек за първи път

Член на персонала на Центъра за рак на Memorial Sloan Kettering Dr. Луис А. Диас младши Отбелязвайки, че в историята не е провеждан друг експеримент с този резултат, той заяви, че този експеримент е важен градивен елемент за лечението на рак.

Не се наблюдават странични ефекти след процеса на лечение
Химиотерапия, лъчеви индиректни методи на лечение и др. на пациенти с рак на ректума. те ще трябва да преминат през трудни процеси, като преминат през много процеси на лечение. Влизайки в този експеримент, пациентите, както и експертите, извършили експеримента, не са очаквали, че експериментът ще бъде успешен.

Друг важен момент е, че не са наблюдавани странични ефекти при нито един от пациентите, участващи в проучването. Обикновено пациентите с рак могат да реагират неблагоприятно на такива терапевтични лекарства, но в резултат на този експеримент не са наблюдавани странични ефекти при 18-те пациенти, участвали в проучването.

Изследванията за рак на ректума се провеждат от 2017 г. от Dr. Луис А. Диас младши Разработва се под ръководството на производителя на лекарства Merck с финансиране.

Подобни публикации

  1. Твърди се, че LaMDA с изкуствен интелект на Google е наела свой адвокат
  2. Новият процесор на Intel превъзхожда най-добрите процесори на AMD с 30%
  3. Google ще плати 118 милиона долара за дело за дискриминация по пола
  4. Европейската космическа агенция сподели снимка на масивен кратер на Марс
  5. Apple може да разработва процесора Silent M2 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.