Ефективно лечение на рак може да е открито за първи пътdr efektivno lechenie rak

За първи път беше завършено ново проучване върху пациенти с рак на ректума, като всички пациенти бяха успешно в лечението. Ето подробностите!

Нов експеримент с рак също беше бременна с изненадващи резултати от изследователите, участвали в експеримента. Скорошен експеримент с пациенти с рак на ректума доведе до възстановяване на всички пациенти. Беше забелязано, че ракът, който не може да бъде открит чрез етапи като ендоскопия и физикален преглед, изчезна при всички пациенти, участващи в експеримента.

Най-песимистичната гледна точка засега е, че този експеримент се състоеше от 18 души. Тъй като експериментът е проведен с относително малко хора, се очаква тестовете да бъдат проведени с по-голяма група в следващия процес.

Прочети Още: 3D отпечатано ухо, трансплантирано на човек за първи път

Член на персонала на Центъра за рак на Memorial Sloan Kettering Dr. Луис А. Диас младши Отбелязвайки, че в историята не е провеждан друг експеримент с този резултат, той заяви, че този експеримент е важен градивен елемент за лечението на рак.

Не се наблюдават странични ефекти след процеса на лечение
Химиотерапия, лъчеви индиректни методи на лечение и др. на пациенти с рак на ректума. те ще трябва да преминат през трудни процеси, като преминат през много процеси на лечение. Влизайки в този експеримент, пациентите, както и експертите, извършили експеримента, не са очаквали, че експериментът ще бъде успешен.

Друг важен момент е, че не са наблюдавани странични ефекти при нито един от пациентите, участващи в проучването. Обикновено пациентите с рак могат да реагират неблагоприятно на такива терапевтични лекарства, но в резултат на този експеримент не са наблюдавани странични ефекти при 18-те пациенти, участвали в проучването.

Изследванията за рак на ректума се провеждат от 2017 г. от Dr. Луис А. Диас младши Разработва се под ръководството на производителя на лекарства Merck с финансиране.

Подобни публикации

  1. Microsoft изключва Cortana
  2. Instagram обяснява как работи неговият алгоритъм за класиране
  3. Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен
  4. Google ще блокира наводнения с помощта на изкуствен интелект
  5. Sony работи върху модел на сгъваем смартфон

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.