Поредица от нови функции, добавени към Facebook Reelsfacebook reels novo

Поредица от нови функции, добавени към Facebook Reels

Facebook Reels получи множество нови функции, които преди бяха достъпни в Instagram. Ето подробностите! Meta , която иска да настигне TikTok , обяви в петък, че е донесла серия от иновации за Facebook Reels. Най-вече продължителността на Reels вече е 1,5 пъти по-дълга , тъй като Facebook вече ще позволява на създателите да публикуват видеоклипове с дължина до 90 секунди. Преди това лимитът за Facebook Reels беше само 60 секунди, което е значително по-кратко от огромното 10-минутно ограничение на TikTok.

Освен по-дългите видеоклипове, Meta също добави нови функции към Reels, от които потребителите могат да се възползват от днес. Ако предпочитате да преглеждате стари снимки и видеоклипове за съдържание, вместо да създавате нещо ново, имате късмет. Сега можете да споделяте спомените си в Reels с едно докосване. Сега ще започнете да виждате тази опция под вашите спомени във Facebook.

Можете да синхронизирате автоматично барабаните си по песен

Друга нова функция се нарича Grooves и както подсказва името, тя ви позволява автоматично да подравнявате и синхронизирате движението във вашето видео към ритъма на песен.Facebook Reels вече има и шаблони, така че можете да направите вашите видеоклипове да изглеждат като тези на всички останали с възможно най-малко усилия. Толкова много, че не всеки има време или търпение да стане професионален създател на макари, така че шаблоните са приятно допълнение.

Всички тези функции са налични в Instagram Reels от месеци, но изглежда, че повечето функции в крайна сметка ще дойдат и във Facebook Reels. Ако Meta ще се конкурира с TikTok, тя трябва да използва всички свои платформи.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.