iPhone 11 падна в езерото, пуснат след 1 седмица: Резултатът е невероятен!vodoustoichiv li e iphone 11

iPhone 11 падна в езерото, пуснат след 1 седмица: Резултатът е невероятен!

След инцидент от изминалите дни се оказа, че iPhone могат да покажат много по-голяма водоустойчивост от известното. Ето подробностите! Въпреки че Apple не е направила изявление за IP рейтинг за моделите iPhone, които е пуснала до момента, от отзивите на потребителите и тестовете е известно, че много устройства са водоустойчиви.

След инцидент в Бразилия през изминалите дни се оказа, че iPhone могат да покажат много по-голяма водоустойчивост, отколкото се знае.

Издържа 1 седмица на 7 метра дълбочина!

При тестовете за издръжливост на Apple iPhone 11 са получени 30-минутни резултати на дълбочина около 2 метра под вода. Събитието в Бразилия, от друга страна, даде резултати далеч над тези числа.

Според доклада на G1 , студент на име Брено Рафаел скочи във водата, за да помогне на жена, която се давеше, докато плуваше, докато караше каяк по езерото. Телефонът модел iPhone 11 на Рафаел, който спаси живота на жената, падна в езерото.

Седмица след инцидента инструкторът по гмуркане Единго Роча намери телефона на 7 метра дълбочина в езерото. Споделяйки в социалните мрежи, той помоли своите последователи за подкрепа при намирането на устройството.

Рафаел беше достигнат с споделянето, което имаше много висока гледаемост и беше споделено, че устройството работи със същата висока производителност, с изключение на някои проблеми със сензорния екран.

Водоустойчив ли е iPhone 14?

Подобни публикации

  1. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  2. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  3. Идват смарт телефони, поддържащи продуктивен изкуствен интелект
  4. Xiaomi представи интелигентен масажен стол
  5. Apple е на път да стане най-големият производител на смартфони за годината за първи път!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.