Функцията за множество профили идва във Facebookprofili facebook

Facebook обяви, че въпреки че в момента е във фаза на тестване, в бъдеще могат да се отварят множество профили чрез един профил. Ето всички подробности за функцията!

Facebook ще позволи на някои потребители да имат множество профили като част от тест. Компанията обяви новата функция днес и това бележи голяма промяна, тъй като Meta търси нови начини да насърчи потребителите да останат на платформата на фона на нарастващата конкуренция от нейните конкуренти.

Прочети Още: Платена абонаментна система идва в Instagram

Като част от теста някои потребители на Facebook ще имат възможността да създадат до четири допълнителни профила, свързани с оригиналния им акаунт. Целта е допълнителните профили да могат да се използват за различни цели, като един за приятели, един за колеги и други за взаимодействие с групи по интереси и различни области. Потребителите все още ще имат акаунт, но ще могат да превключват между профили с няколко кликвания.

Пробивът в един акаунт ще засегне всички акаунти

Според говорителя Леонард Лам , профилите ще бъдат предмет на политиките на Facebook и нарушенията в даден профил ще засегнат акаунта като цяло. Лам също използва следните твърдения, докато описва функцията:

„Ние тестваме начин хората да имат множество профили, свързани с един акаунт във Facebook, за да помогнем на хората да приспособят преживяванията си към техните интереси и взаимоотношения. Всеки, който използва Facebook, трябва да продължи да следва нашите указания.“

Лам казва, че докато резервните профили не нарушават правилата на платформата и не съдържат числа или специални знаци, потребителите, които създават допълнителни профили , няма да трябва да използват истинската си самоличност за показваното си име.

И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.