Платена абонаментна система идва в Instagramplaten instagram

Изпълнителният директор на Instagram Адам Мосери обяви, че платформата ще има система за платен абонамент. Гледането на много публикации и барабани вече ще бъде платено.

След частична поддръжка за създатели по-рано тази година, Instagram днес обявява повече функции за допълнително подобряване на изживяването и по-добра конкуренция с Twitter в това пространство. В този контекст новата функция, която ще направи много потребители щастливи, но и ядосани , ще бъде платените абонаменти.

Прочети Още: Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

Във видеоклип, който сподели , изпълнителният директор на Instagram Адам Мосери каза, че платформата има за цел да бъде „най-добрата онлайн платформа, където създателите могат да си изкарват прехраната“ и че новите функции са пряк резултат от обратната връзка от създателите, участващи в първата фаза на абонаментите.

Как ще бъде новата система за абонамент на Instagram?

Най-важната нова функция ще бъде споделянето на публикации и ролки, които само абонатите могат да виждат , точно като функцията за присъединяване в YouTube. Създателите на съдържание можеха да правят това с истории преди, но сега те могат да споделят публикации, които искат, само с потребители, които се абонират за тях. Мосери каза, че това е най-голямото искане, което компанията е получавала. Създателите ще имат нов раздел„Начална страница за абонати“ в своя профил, където могат да филтрират съдържание само за абонати и Reels.

Очаква се цените за абонаменти да вариратот $0,99 до $99,99,а профилите на абонатите ще печелят лилава значка, за да покажат, че подкрепят създател.Засега не е ясно какви цени ще има услугата в България.

Наред с историите и публикациите, създателите ще могат да предават на живо само със своите абонати. Освен това той ще може да създава групи, където да разговаря с до 30 абонати едновременно.

И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
  5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

1 Response

  1. Ina каза:

    Платената версия е по – добра 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.