Платена абонаментна система идва в Instagram

platen instagram

Изпълнителният директор на Instagram Адам Мосери обяви, че платформата ще има система за платен абонамент. Гледането на много публикации и барабани вече ще бъде платено.

След частична поддръжка за създатели по-рано тази година, Instagram днес обявява повече функции за допълнително подобряване на изживяването и по-добра конкуренция с Twitter в това пространство. В този контекст новата функция, която ще направи много потребители щастливи, но и ядосани , ще бъде платените абонаменти.

Прочети Още: Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

Във видеоклип, който сподели , изпълнителният директор на Instagram Адам Мосери каза, че платформата има за цел да бъде „най-добрата онлайн платформа, където създателите могат да си изкарват прехраната“ и че новите функции са пряк резултат от обратната връзка от създателите, участващи в първата фаза на абонаментите.

Как ще бъде новата система за абонамент на Instagram?

Най-важната нова функция ще бъде споделянето на публикации и ролки, които само абонатите могат да виждат , точно като функцията за присъединяване в YouTube. Създателите на съдържание можеха да правят това с истории преди, но сега те могат да споделят публикации, които искат, само с потребители, които се абонират за тях. Мосери каза, че това е най-голямото искане, което компанията е получавала. Създателите ще имат нов раздел„Начална страница за абонати“ в своя профил, където могат да филтрират съдържание само за абонати и Reels.

Очаква се цените за абонаменти да вариратот $0,99 до $99,99,а профилите на абонатите ще печелят лилава значка, за да покажат, че подкрепят създател.Засега не е ясно какви цени ще има услугата в България.

Наред с историите и публикациите, създателите ще могат да предават на живо само със своите абонати. Освен това той ще може да създава групи, където да разговаря с до 30 абонати едновременно.

И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.