функциите за изкуствен интелект, които ще бъдат включени в серията Samsung Galaxy S24samsung galaxy s24 ai

Разкрити са функциите за изкуствен интелект, които ще бъдат включени в серията Samsung Galaxy S24!

Пускането на пазара на серията Samsung Galaxy S24 наближава и някои от функциите за изкуствен интелект, които ще имат телефоните от серията, вече са разкрити. Ето подробностите! Очаква се Samsung да обяви серията Galaxy S24 в началото на 2024 г., а новата серия бележи важен момент в сравнение с предишните.

Известно време бяхме свидетели на много слухове за техническите характеристики на трите телефона от серията, но този път не характеристиките на телефоните, а функциите за изкуствен интелект, които ще имат, са по-важни.

Два важни изкуствени интелекта ще бъдат включени в серията Samsung Galaxy S24

Теч, който се появи днес, се фокусира върху функциите за изкуствен интелект на серията и разкрива с кои функции за изкуствен интелект ще се предлагат телефоните от серията. Серията ще включва две забележителни функции с изкуствен интелект. Тези:

Превод на живо : Незабавно говорете чужди езици директно от приложението Samsung Phone с Превод на живо.
Продуктивно редактиране : Преместване или премахване на обекти. Попълнете празните области с Generative Edit. Изисква влизане в акаунта на Samsung и интернет връзка.

Предишни изтичания предполагаха, че захранваният с изкуствен интелект превод на живо ще бъде функция за телефонни разговори и ще получи поддръжка за английски и испански първоначално, а по-късно за корейски и японски.

Вчера ви казахме също, че тази функция ще бъде налична дори когато говорите по телефона с някой, който не е потребител на Samsung. Така че няма нужда да имате Galaxy S24s в двата края на разговора.

Също така видяхме течове на функцията за продуктивно редактиране. Новата информация тук е, че ще изисква активна интернет връзка и Samsung акаунт. Това показва, че Samsung ще използва облака за обработка и ще разчита по-малко на изкуствения интелект на устройството.

Серия Samsung Galaxy S24 Всички функции с изкуствен интелект Galaxy S24 Ultra

Нощно увеличение : Осветете нощта си с Night Zoom на Galaxy S24 Ultra. Искате ли да погледнете по-отблизо? Възможно е мащабиране от разстояние дори при слаба светлина.
Висока разделителна способност : Споделете всеки детайл от най-достойните за споделяне моменти в живота в естествени и истински цветове с водещата в индустрията 200MP камера.
Екранна снимка : Изведете своя стрийминг и игри до екстремност с Galaxy S24 Ultra. Независимо дали гледате, печелите или дори пишете, по-яркият и плосък екран ви дава повече място да правите това, което обичате.

Какво е WhatsApp Chat Lock? Как работи?

Galaxy S24 и Galaxy S24 Plus

Нощно увеличение : Превърнете нощта си в светлина. Невероятните снимки при слаба светлина току-що станаха по-лесни.
Висока разделителна способност : Споделете най-споделените моменти от живота с естествени и истински цветове с 50MP камера.
Екранна снимка : Вижте всичко със зашеметяващи детайли на по-големите, по-ярки екрани на Galaxy S24 и Galaxy S24 Plus. Гледайте снимките си навън, без да присвивате очи или да търсите сенки. Отпуснете се преди лягане с екрана на правилната яркост, благодарение на Eye Comfort Shield. Вижте ясно нещата, които обичате, където и да сте.

Това са функциите на изкуствения интелект, включени в течовете досега. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!
  2. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  3. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  4. Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения
  5. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.