Предстои нова функция за прехвърляне на чат в WhatsAppПредстои нова функция за прехвърляне на чат в WhatsApp

WhatsApp работи върху иновация, която ще осигури голямо удобство по отношение на функцията за прехвърляне на чат. Новата функция ще позволи директно поточно предаване на чатове.

WhatsApp работи върху много важна иновация за функцията за прехвърляне на чат. Нововъведението, което в момента е в процес на разработка, ще позволи прехвърлянето на директни чатове на друго устройство без необходимост от облачно съхранение.

Важна иновация за функцията за прехвърляне на чат в WhatsApp е на път

Когато купувате нов смартфон, трябва да използвате услугата за съхранение в облак, за да прехвърлите вашите чатове в приложението за незабавни съобщения, наречено WhatsApp, на новото устройство. Така че трябва да направите резервно копие на чата, за да можете да превключвате.

Според твърдението, направено от WABetaInfo , WhatsApp, една от най-популярните услуги за незабавни съобщения в света, работи върху функцията за прехвърляне на съобщения от един телефон на друг без необходимост от архивиране на чат.whatsapp potvrajdavane

Не е известно кога функцията, която ще изведе потребителското изживяване на следващото ниво и ще осигури голямо удобство на потребителите, ще бъде налична. Освен това не е ясно дали новата функция ще бъде достъпна на устройства с операционна система iOS, но се очаква да се предлага и за двете операционни системи.

Още по-темата ще намерите тук Идват две очаквани нови функции на WhatsApp.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.