Фурна за вграждане с функция фритюрникbeko fitfry furna i frityurnik

Фурна за вграждане с функция фритюрник: характеристики и цена на Beko FitFry

Обсъдихме характеристиките и цената на Beko FitFry, проектиран с технология за готвене с пара за вас. Ето подробностите! Beko пусна на пазара своята нова фурна за вграждане с фритюрник. Фурната за вграждане Beko FitFry е проектирана с най-новите технологии. По-специално, комбинацията от функционалността на фурната и фритюрника получава пълна оценка от потребителите.

Благодарение на фурната за вграждане Beko FitFry можете да приготвяте пържене без масло или с ниско съдържание на масло. Освен това има функция за готвене на пара за запазване на водата в храната. Тъй като се състои от голям интериор, той е много подходящо устройство за големи семейства.

Функции на фурната за вграждане Beko FitFry

  • 72 литра вътрешен обем,
  • ниво на енергия A+,
  • Сив, черен и бял цвят,
  • Технология за готвене с пара,
  • Възможност за бързо готвене в 3 стъпки,
  • Привлича вниманието със своите здравословни, хомогенни и бездимни характеристики за готвене без сушене.

Както споменахме по-горе, новата фурна за вграждане на Beko се състои от функции с поддръжка на пара (с резервоар за вода) и технология fitfry. Ястие може да се приготви само с 1 лъжица олио. Така горещият въздух се разпръсква перфектно във фурната.

FitFry; Състои се от специален дизайн на перфорирана тава. Тази технология циркулира горещ въздух около храната. Това прави храната хрупкава. Тази фурна, която предлага 40 процента хомогенно готвене, постига един и същ резултат при всяко готвене. С Beko FitFry можете да готвите здравословни ястия с пилешко месо и пържени картофи. Новата фурна на Beko позволява бързо приготвяне на храна в 3 стъпки.

Функцията „сонда за месо” на фурната за вграждане Beko FitFry; Използва се за деликатно приготвяне на месни ястия. Дългият тънък сензорен връх на сондата за месо се вкарва в месото. Другият край на сондата е прикрепен към своя слот на страничната стена на шасито. Готвенето става чрез измерване на вътрешната температура на месото.

Автоматичното регулиране на функцията за готвене и времето на тестени храни като торти и сладкиши се осъществява с функцията „ Автоматично печене “. Отчита нивото на влажност със сензори и автоматично регулира времето за готвене.

Фурна за вграждане Beko FitFry за хрупкава вкусна пита и пица; “ PizzaPro ” разработи функцията. Благодарение на PizzaPro температурата може да достигне до 320 градуса.

Технологията за готвене с пара SteamAid на фурната за вграждане Beko FitFry също е много полезна. Благодарение на тази технология водата, добавена в камерата без отваряне на вратата на фурната, се превръща в пара с генератор. Благодарение на парата баничките са меки отвътре и хрупкави отвън.

С 3D технологията за готвене долната и горната част на фурната работят едновременно с турбо нагревателите. Поради това топлината се разпределя равномерно. Това е функция, която реализира идеално готвене.

Нова фурна на Беко; Има бавно затваряща се врата на фурната и система с телескопични релси. Благодарение на бавно затварящата се врата на фурната, предлага възможност за изключване на фурната дори когато ръцете са пълни. Телескопичната релсова система позволява преместването на таблата с една ръка. Той също така играе активна роля за поддържане на баланса на тавата във фурната.

Благодарение на функцията за почистване с пара, труднодостъпните вътрешни части на фурната могат да бъдат достигнати. Частите на фурната, които са трудни за почистване, могат лесно да се почистят. С каталитичните странични стени фурната може да се почиства много лесно. Специалните каталитични материали на задната повърхност на фурната елиминират лошите миризми и визуалното замърсяване.

Фурна за вграждане Beko FitFry цена

Фурната за вграждане Beko FitFry се предлага на своите потребители със специално проектирана решетка. Тази фурна, която прави пържените картофи меки отвътре и хрупкави отвън, е много полезна. Той печели признателността на своите потребители с предпочитанията си за готвене с мазнина и без мазнина.

Beko FitFry се състои от сензорен цифров екран. Потребителят може да избере желаната програма за готвене. В същото време потребителят може да направи настройките на температурата и времето по свое желание. Тавата от неръждаема стомана на фурната може да се мие в хладилник.

Цената на високопроизводителната фурна за вграждане Beko FitFry е 2 000 ЛВ. Въпреки това Beko обяви, че предлага специална отстъпка от 300 ЛВ за избрани комплекти за вграждане, за да отпразнува пускането на пазара на фурната.

Подобни публикации

  1. Здравословни ли са храните, приготвени в Еър Фрайър?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.