Приложението Gemini на Google идва и в слушалките!google gemini slushalki

Приложението Gemini на Google идва и в слушалките!

Изкуственият интелект Gemini на Google, който получи новото си име през последните седмици, също идва в съвместими слушалки. Ето подробностите! Google промени името на Bard на Gemini миналата седмица и с тази промяна преразгледа усилията си за изкуствен интелект като цяло. Сега се появи нов план на Google по отношение на Gemini.

Изглежда, че първият план на Google да направи Gemini достъпен за повече потребители ще бъде да пренесе базирания на AI асистент към слушалките. 9to5Google забеляза низове от код в най-новата бета версия на софтуера на приложението Google, които ясно показват, че компанията работи за въвеждане на Gemini в слушалки.

За справка, ето реда от код 9to5Google, открит, който разкрива намерението на Google да добави поддръжка на Gemini към съвместими слушалки:

Google Assistant е заменен от Gemini

google gemini

Докато Google работи за добавяне на поддръжка на Gemini към редица устройства, работещи с Google Assistant , засега слушалките изглежда са в горната част на списъка.

Приложението Gemini стана много популярно за Android и iOS от стартирането му, но потребителите откриха, че не могат да използват приложението Gemini и Google Assistant заедно. Дотолкова, че основната цел на Google е да замени всяка услуга, която има Google Assistant с Gemini, но този процес не е толкова прост, колкото изглежда.

Някои функции в приложението Gemini изискват дисплей, но слушалките няма да ги поддържат. Вместо това Google работи върху асистент Gemini, който използва само глас за комуникация с потребител. Тази конкретна версия, върху която се работи, вероятно също ще може да се свърже със смартфон, за да продължи визуално сесията, когато е необходимо.

След като Google успее да доведе Gemini до съвместими слушалки без никакви проблеми, той ще се опита да приложи същата тарифа за другите си услуги. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!
  2. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  3. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  4. Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения
  5. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.