Как ще изглеждат роботите на хората на работните места?roboti norvegia raboteshti

Как ще изглеждат роботите на хората на работните места?

1X ускори работата си, след като получи инвестицията от OpenAI и сподели видео за появата на хуманоидни роботи на работното място. Ето подробностите! Очевидно е, че изкуственият интелект и хуманоидните роботи са набрали голяма скорост с развитието на технологиите. Добавен е нов към изненадващите изображения, които срещаме всеки ден. 1X сподели видео, което показва какви ще бъдат хуманоидните роботи, които се очаква да заменят хората в работните пространства.

Базираният в Норвегия производител на хуманоидни роботи 1X започна да произвежда забележителни произведения в своята област веднага след като получи сериозна инвестиция от OpenAI. Компанията продължава да работи върху хуманоидния робот на име “ Ева “ и има за цел да създаде автономен бизнес и работно място с този робот. За целта се работи върху усъвършенствана система с изкуствен интелект.

Какъв ще бъде бизнес животът на хуманоидните роботи?

Във видеото, споделено от 1X в YouTube преди около 4 дни, виждаме роботи на име Ева да работят. Компанията направи следните бележки в описанието на видеото: „В това видео няма дистанционно управление, компютърна графика / CGI, рязане за сглобяване, видео ускорение или скриптов план. „Всички роботи се управляват от невронни мрежи.“

Може да се каже, че с инфраструктурата, създадена от компанията, роботите Eve могат да бъдат обучени визуално и могат да бъдат направени обширни персонализации според района или нуждите. Въпросното обучение се осъществява чрез дистанционно управление. По този начин, чрез създаването на мрежа от роботи, която може да се учи 1X, тя гарантира, че Eve ще бъде използвана в търговската сфера в бъдеще.

Както знаете, по-рано беше споделено видео, ориентирано към работата, за хуманоидния робот Atlas на Boston Dynamics . Компанията, под егидата на Hyundai, сподели ново видео на X за робота Atlas. В описанието на видеото, споделено снощи: „Нашият хуманоиден робот се подготвя за реална работа, като комбинира сила, възприятие и мобилност“. бележката беше приспадната. Както се вижда от видеото, Atlas работи безупречно и изглежда, че може да се използва активно за кратък период от време, например 2-3 години.

Подобни публикации

  1. Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!
  2. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  3. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  4. Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения
  5. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.