Нова функция, подобна на Instagram, идва в Google Messages!Нова функция, подобна на Instagram, идва в Google Messages!

Google Messages започна работа, за да предостави функция за съобщения в Instagram на своите потребители. Ето подробностите! Беше съобщено, че Google Messages работи върху нова функция. Работим върху важна актуализация, за да увеличим взаимодействието на потребителите по време на чат.

Новата функция е подобна на функцията в популярната социална медийна платформа Instagram. Потребителите ще могат да реагират с емотикони, когато докоснат двукратно съобщения.

Функцията за емоджи идва в Google Messages

С функцията, която е във фаза на тестване в бета версията, реагирането в Google Messages ще стане по-лесно. Ще бъде възможно да реагирате на съобщението, като изберете емотикони чрез двукратно щракване , вместо да го натиснете и задържите за дълго време.google message emo

Въпреки че все още няма ясна информация за това как ще бъде приложен жестът с двойно докосване, сред прогнозите е потребителите да изберат емоджито, което искат след двойното докосване.

Не е известно дали изпращането само на емоджи със сърце с двойно докосване в Instagram ще получи същия отговор в Google Messages. Потребителите обаче най-вероятно ще могат да персонализират тази част, като добавят реакция по подразбиране.

Тази функция, която компанията планира да въведе, вдъхновена от Instagram, увеличава функционалността на приложенията за съобщения. Сред най-силните прогнози е, че Google също опитва тази функция за оптимизиране на взаимодействието с потребителите.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.