Гласовите бележки вече могат да се добавят към актуализациите на състоянието на Whatsapp

whatsapp

С новата актуализация гласовите бележки вече могат да се добавят към актуализациите на състоянието на Whatsapp. Ето подробностите!

Съобщава се, че WhatsApp работи върху нова функция, която ще позволи на потребителите да изпращат гласови бележки като актуализации на състоянието. Понастоящем изображенията и видеоклиповете могат да се споделят като състояния на WhatsApp, но скоро това ще се промени и гласовите бележки също могат да се споделят в актуализациите на състоянието на Whatsapp.

Прочети Още: Whatsapp вече може да се използва от смарт очила

Този ход на приложението за незабавни съобщения, собственост на Meta , ще улесни хората да споделят гласови бележки като техен статус. Тази функция беше забелязана в WhatsApp beta v2.22.16.3 за Android, достъпна чрез програмата Google Play Beta, но все още не е достъпна за тестери. Гласова бележка, споделена като актуализация на състоянието, вероятно ще се нарича „гласово състояние“ и се казва, че е защитена с криптиране от край до край.

Наскоро беше открито, че WhatsApp разработва функция за синхронизиране на чат, която може да позволи на потребителите да синхронизират чатове между два смартфона.

Кога гласовите бележки ще бъдат добавени към актуализациите на състоянието на Whatsapp?

Докладът за новата функция включва също екранна снимка , показваща иконата на гласова бележка в долната част на раздела за състояние, което дава на потребителите представа как може да изглежда функцията, когато се стартира. Състоянието на звука ще бъде защитено чрез криптиране от край до край и състоянието ще бъде видимо за хората, избрани в настройките за поверителност.Функцията подлежи на промяна, както всяка друга функция, преди да бъде пусната за бета тестери или широката общественост.

И така, какво мислите за тази функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция за мащабиране идва към видеоклипове в YouTube
  2. Измамниците преследват жертвите си чрез SMS
  3. Как да изключите Google SafeSearch?
  4. TikTok тества функция за игри
  5. Методи за изтегляне на видеоклипове от TikTok без водни знаци

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.