Whatsapp вече може да се използва от смарт очила

whatsapp smart ochila

Възможността за използване на Whatsapp идва в очилата Stories, които Ray-Ban пусна миналата година. Ето подробностите!

Искате ли да можете да изпращате вашите съобщения в Whatsapp, без да докосвате нищо? Всичко е възможно с носимите технологии! За интелигентните очила Stories , пуснати от Meta и Ray-Ban , възможността за използване на Whatsapp идва с помощта на гласови команди.

Прочети Още: Reddit сега пуска GIF отговори на всички потребители

Представяйки новите си интелигентни очила миналата година, Ray-Ban показа, че е след нов пробив в областта на носимите технологии с камерата, високоговорителя и микрофоните, които те добавиха към очилата Stories. Като част от технологичната интеграция, направена от Meta и Ray-Ban, потребителите скоро ще могат да изпращат съобщения в Whatsapp до всеки, когото пожелаят, с помощта на гласови команди от своите очила Stories.

Новите технологии за смарт очила са на път!

Кодовете на Facebok Voice Assistant , които се появиха в Meta течове, публикувани в The Verge през последните месеци , дадоха първите признаци, че се разработва система, обхващаща носими технологии. Скорошни слухове предполагат, че Meta търси да си сътрудничи с други марки за носими технологии и интеграции с добавена реалност. Благодарение на гласовия асистент, който ще бъде добавен към очилата Ray-Ban Stories, вече ще е възможно да изпращате съобщения от приложения като  Whatsapp , Messenger и Instagram .

Докато слуховете, че Appleработи върху нови очила с добавена реалност, се разпространяват бързо, въпрос на любопитство е дали Facebook Voice Assistant ще дойде в очилата на Apple. Експертите смятат, че подобни функции могат да бъдат намерени в очилата на Apple, тъй като Meta вече поддържа пълна интеграция и сътрудничество в рамките на проекти за добавена реалност.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.