Whatsapp вече може да се използва от смарт очилаwhatsapp smart ochila

Възможността за използване на Whatsapp идва в очилата Stories, които Ray-Ban пусна миналата година. Ето подробностите!

Искате ли да можете да изпращате вашите съобщения в Whatsapp, без да докосвате нищо? Всичко е възможно с носимите технологии! За интелигентните очила Stories , пуснати от Meta и Ray-Ban , възможността за използване на Whatsapp идва с помощта на гласови команди.

Прочети Още: Reddit сега пуска GIF отговори на всички потребители

Представяйки новите си интелигентни очила миналата година, Ray-Ban показа, че е след нов пробив в областта на носимите технологии с камерата, високоговорителя и микрофоните, които те добавиха към очилата Stories. Като част от технологичната интеграция, направена от Meta и Ray-Ban, потребителите скоро ще могат да изпращат съобщения в Whatsapp до всеки, когото пожелаят, с помощта на гласови команди от своите очила Stories.

Новите технологии за смарт очила са на път!

Кодовете на Facebok Voice Assistant , които се появиха в Meta течове, публикувани в The Verge през последните месеци , дадоха първите признаци, че се разработва система, обхващаща носими технологии. Скорошни слухове предполагат, че Meta търси да си сътрудничи с други марки за носими технологии и интеграции с добавена реалност. Благодарение на гласовия асистент, който ще бъде добавен към очилата Ray-Ban Stories, вече ще е възможно да изпращате съобщения от приложения като  Whatsapp , Messenger и Instagram .

Докато слуховете, че Appleработи върху нови очила с добавена реалност, се разпространяват бързо, въпрос на любопитство е дали Facebook Voice Assistant ще дойде в очилата на Apple. Експертите смятат, че подобни функции могат да бъдат намерени в очилата на Apple, тъй като Meta вече поддържа пълна интеграция и сътрудничество в рамките на проекти за добавена реалност.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.