Google Bard вече може да гледа и обобщава видеоклипове в YouTube!google bard youtube

Google Bard вече може да гледа и обобщава видеоклипове в YouTube!

Изкуственият интелект на Google Bard вече може да гледа и обобщава видеоклипове в YouTube и да отговаря на въпроси с новата си функция. Ето подробностите! Съвсем нова функция се добавя към изкуствения интелект на Google Bard, който не успя да отговори на очакванията с първото си издание, но оттогава продължава да се развива.

Въпреки че видяхме, че изкуственият интелект има много функции с течение на времето, тази нова функция, идваща в Bard, е много повече от нормална функция. Според изявлението на Google, Bard вече може директно да разбира съдържанието във видеоклиповете в YouTube и можете да зададете на Bard подробни въпроси за това, което се случва във видеоклипа, и да получите отговори.

Google Bard продължава да се подобрява

Например, можете да го помолите да обобщи видеоклип, за който нямате време, или във видеоклип, съдържащ рецепта, можете да попитате колко яйца са използвани за това ястие.

Имайки предвид колко ценно е времето ни във всеки аспект от живота, тази нова функция на Bard може напълно да промени времето, което отделяме за видеоклипове в YouTube.

Как да направя ChatGPT на Български?

Но въпросът тук е за последователността на Бард. Толкова много, че Bard беше критикуван за предоставяне на невярна информация, когато беше пуснат за първи път, а потребителите, които тестваха тази функция, казват, че тя може да предостави невярна информация от време на време. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.