Google обявява актуализация на ChromeOS 115!google chromeos 115

Google обявява актуализация на ChromeOS 115!

Google обяви днес своята нова актуализация, която ще бъде от голяма полза за устройствата Chromebook. Ето подробностите! Google пусна актуализацията на Chrome OS M115, която ви позволява лесно да прехвърляте приложения за Android от телефона си на Chromebook.

Google прави потока на приложенията по-практичен

Можете лесно да дублирате приложения към вашето устройство Chromebook чрез приложението Phone Hub на вашия телефон. Актуализацията предлага на потребителите възможност лесно да изпълняват много функции като отговаряне на съобщения, проверка на списъка за пазаруване.

Новата актуализация е валидна за телефони с операционна система Android 13. Приложенията могат да бъдат достъпни от секцията с приложения на вашия телефон в долния десен ъгъл на екрана на Chromebook.

С актуализацията, пусната от компанията, вие ще можете незабавно да следите известията, идващи на вашия телефон. По този начин ще можете да управлявате цялата си работа от един център, като предотвратите разсейването.

Актуализацията на M115 също включва функция за помощ при документите ви. Благодарение на приставката можете да подписвате PDF документи и да ги запазвате за по-късна употреба.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.