Google представи „Circle to Search“, новият начин за търсене!google circle to search

Google представи „Circle to Search“, новият начин за търсене!

Google представи „Circle to Search“, нов начин, който ще направи вашите интернет търсения по-ефективни и по-бързи. Ето подробностите! Google опитва нови начини за търсене на смартфони от първите версии на Android, а въведената нова функция позволява търсене чрез кръгче.

Новата функция, наречена Circle to Search, позволява на потребителите да нарисуват кръг около нещо на екрана на устройството, за да търсят нещо, което им е любопитно. Въпреки че официалното име на функцията е Circle to Search, тя също така поддържа подчертаване на текст и драскане върху елементи вместо рисуване на овални форми.

Научи: Как да свържете MacBook към телевизор? ТУК!

Как работи Circle to Search?

Circle to Search работи навсякъде на вашето устройство, но преди да започнете да ограждате нещо, трябва да натиснете продължително бутона за начало, за да активирате функцията. Google също така популяризира функцията като по-удобна алтернатива за превключване между различни приложения, като например правене на екранни снимки на елементи и след това използване на Google Lens.

Circle to Search използва базираната на AI функция за многократно търсене на Google, вградена в Google Lens и стартирана през 2022 г. Multi-Search поддържа мултимодални заявки за търсене, така че можете да използвате както текст, така и изображения и да променяте параметрите за търсене в приложението Google.

Функцията Circle to Search ще бъде достъпна в световен мащаб на 31 януари и ще бъде ексклузивна за Pixel 8 и новата серия Samsung Galaxy S24 при стартирането. Очаква се функцията да се появи на повече смартфони с Android по-късно тази година. Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.