Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Musicgemini youtube music 2024

Разширението YouTube Music на Gemini е на живо: Как работи?

Добавяйки YouTube Music към своите разширения Gemini, Google улеснява потребителите да получават по-добри резултати. Ето подробностите! Google инвестира сериозно в базиран на изкуствен интелект чатбот Gemini, за да се конкурира по-добре с ChatGPT. Един от начините Google да спечели предимство в тази надпревара е чрез интегриране на повече приложения и услуги със своя AI chatbot.

Google Gemini има достъп до информация в различни приложения и услуги на Google благодарение на разширенията, които добавя. Може да ги използва, за да ви осигури по-добри резултати, базирани на AI. След това YouTube Music е добавен към разширенията Gemini, които се разрастват всеки ден.gemini youtube music

Ново разширение на Google Gemini YouTube Music

Функцията, открита от Android Police по-рано този месец, също беше спомената на I/O събитието, организирано от Google. Стартирано вчера, няколко седмици след събитието, разширението вече ви дава достъп до любимите ви песни и изпълнители от YouTube Music.

За да активирате функцията, можете да отидете на „ gemini.google.com/extensions “ и да поискате от телефона да възпроизвежда музика чрез Gemini и можете да видите, че функцията работи. За целта едни и същи акаунти в Google трябва да бъдат отворени за Gemini и YouTube Music.

Добавката YouTube Music в Gemini ви предлага любимите ви песни, изпълнители, плейлисти и много други. По този начин можете да търсите песни, да пускате радио според настроението си и да откривате нова музика.

След като активирате разширението, Gemini ще има достъп до данни от вашия акаунт в YouTube Music , като вашите плейлисти, хронология на възпроизвеждане и предпочитания. Ако разрешите, данните в YouTube Music ще бъдат споделени с други разширения.

Функцията, която в момента работи само с английски команди, може да бъде отворена за други езици в близко бъдеще. Все още обаче няма ясна информация кога ще се случи това.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.